Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Ahad, 28 Jun 2015

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 (2)

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015

Assalamualaikum 




2.  PENGALAMAN SahUR

Ha..., SAHUR TAK?? ?
Ok,  pengalaman sahurr nona..............mcm orang lain ~
Nona senang nak bangun kalauu  dikejut......... tp smpai hr ni........
..hmmm... mak je yg bangun dulu...dan siapkan sahurrr~

Mak memg tak nak anak2 dia tolonggg.... gerammm kan !

Then, kami tlg lepas sahurrr jelaaa, hehee~

Ade hari, memang berhidangg makanan..... ade hari...amek sndiri...sambil tgk tv, best jugok...
ape pun....  tetap mak yg siapkan sahur~
tak perrnah miss sahur kalau kat rumahh ~ skrg berada di rumah laaa~

Kalau duluu2, zaman mude belia kt hostel and umah sewa, still tak pernah miss sahurrr!

AND KONPEM, PUKUL 12 OR 1 PAGI DH SAHUR  SIAP2~
pasal takut jam 4 or 5 tak dapek den nk bgun ~ hahaha~

TAPI kalau dh janji ngn kwn2 nk p kedai mkcik kt luar tuu...kul 4 gigih kejut, bangun sahurr...
nasi lemak mkcik sedap la katakan,, hohooo~

OK, TU JELA PGLMN SAHUR ,
yg penting..time sahur, mesti NIAT lg puasaaa ~ >>>

Then kalau kenyang sgt, pasti nk tidorrrr je lepas subuhhh, tp mak takkk !
TERROR GILE MAK AKU ~ hahaha~

*aku sedang mencuba * sobssss ! dugaan... 





OK, THATS ALL... THANK YOUUU ~













H

Tiada ulasan: