Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 30 Mei 2015

CUTI SEKOLAH BERMULA !

Assalamualaikum, hai ! 

Yabedaaabeduuuuu....cuti sekolahh berrmulaaa !

Macam aku plak yg bercuti... kerja tetap kerja...
dan ahad ni, kena half day pulokk =.="



okehhh..sekolah ditutup...tapi tak bermkna..buku perlu ditutup jugak tawww !

psal ape...adik aku..this year PT 3, so..memang nak suruh belajar dannn bercuti seimbanggg !


tp untuk tiga hari ni...dia ade lawatan di Terengganu ~

Untonglaaaa.. bercuti dikk oii !

Kakak ni bile lahh ea... ahaha~

Ape pun, sbnrnya, byk aktiviti yg boleh dilakukan ~

Konpem ramai dh plan nak bercuti nun sana sini kan , since awal januari...kan..hehhee~

Jaga diri elok2, brg penting jgn cicir !


Antara aktiviti yg aku suke sgt buat time cuti sekolah dulu :-


Bercuti di kampung. .
TIDUR ... ehh..sape tak suke niy,
 ahhahaaa..QADA tidur katenyee
Berjalan jalan.... tak kishah  mane2, hari2 nak keluar..naik kereta....
pegi taman laa... complex laaa.... mane2 jer... psr mlm pun boleh...tp takla hri2 kan ~
Pergi rumah kawennnn ! yahuuuu..nasi minyakkkk !!!! ^__^
Baca novel. pelik ker? tak sgt la..haha
 Buat nota2 kecil , sebbabbb time sekolah..agak malas sikit..hhehee
 Window shopping... nah...pergi lah mane2, Jusco ker, Tesco..Giant...
semuanyee.. tapi tak beli ponssss ~hhahaa~


Paling mls...pergi pantai atau laut untuk mandi manda..memang taklaa..tp untuk selfie,
yesss i loikkkkeeeeee !



okehlaaa...ade hal...busyyyy ler blogg...hehe....

SEMOGA BERBAHAGIA SAHAJA HARI2, AMIN !





done, published

1 ulasan:

nini berkata...

Bestnyaaaaandapat cuti kannnn.....bila dah kije ni tadek pon istilah cuti lamo2...hihi