Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 30 April 2015

LIRIK LAGU KISAH KITA , BETOL KE IG NI BEST??

Assalamualaikum . hai blog ! Alhamdulillah...sudah ke sore ini, hewheww~

ig : senyum2
kaler : mustard yellow   :)


okeh, nona nak share lirik lagu    'KISAH KITA' yang sgt ohsem niii.., serious sedih,, bila tak mampu untuk pertahankan cinta tu, aisehhhhhh  <>



TAPI before tuh, i would like to invite uolz to my ig ok :

ig:  senyum2



antara baju yg dalam stok skrg, hangat gtew !!!!!!!!



ok, jom share lirik lagu   KISAH KITA , since cerita bencinta, aku hayati plak lagu ni,
nk share dgn blog, awk kena tahu taw !


Terdiam kamu tanpa bicara
Tak mengulas apa kan terjadi

Membisu aku kerana buntu
Tak dapat ku memutuskan kisah kita

Cinta telah berakhir
Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar

Cinta telah berakhir
Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar

Semua akan tahu segalanya
Kau dan aku ternyata cuma sebentar

Cinta telah berakhir
Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar
Semua akan tahu segalanya
Kau dan aku ternyata cuma sebentar

Cinta telah berakhir
Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar
Semua akan tahu segalanya
Kau dan aku ternyata cuma sebentar

Kisah kita ternyata cuma sebentar

yes, done share, hayati betol2, sedih gilosss~~~

serious depa ni COMEL , ANGGUN BERGAYA.. haha
dengar SINI 











Tiada ulasan: