Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Rabu, 8 April 2015

blogger yg aku sukaaaaa

ASSALAMUALAIKUM.. hai.. Alhamdulillah untuk segala kenangan :)

Hari ni tiada apa yang nak dibicarakan. Hanya ingin menempek beberapa blogger yang aku minat dan suka since duluuuuu lagi hingga kini  :)

1) DATIN NAJAH 
Dia ni kawannye blogger DR Fatin Liyana :)

bila stress, aku pergi blog dia...dapat tgk kaler hijau.. (background)  and bace kisah2 dia...
aku rase termotivated sendiri :)    Memiliki badan yg plus size.... tapi wajahnye, dan  peribadinye cantikk :)
sbb tu saya suka ke sane :)   aku rasa hidupnya sgt bahagia walaupun semua tahu..hidup ni ade ujian memasingg   :) dy suke update pasal fashion, life, family..and all is HAPPY ! GAMBAR MEMAINKAN PERANAN UNTUK LAHIRKAN RASA BAHAGIA DLM DIRI niiii :)

Semoga terus bahagia & berjaya yeah !

2) DR FATIN LIYANA
YES, selepas kawan baik, baru aku minat blog dr fatin ni...~
blog DR mestilah byk kenangan sepanjang perjalanan menjadi doktorrrr ~ a girl, a doctor, a blogger, , hmm....a businesswoman too :) so busy but still have time , i dore her la weh !

Ape pun yg berlaku, positif...dan positif !
Smg terus bahagia dunia akhirat ye doc   :)

3) IRENE NADIA
INI lagi stau blog yang aku suka singgah walaupun update jarang2, sebab she is a student, wife and mommy in her family ~
i adore her :) ohh lupe..dia pun businesswoman too ! tah bila nak jejak kaki ke butik irene ea.... ? hmm...
nampak jugak happynye kehidupan dia...dikelilingi kaishh syg melimpahh ruahhhh >.<

semoga terus bahagiaa, dan berjayaaa :)

4) AZHAFIZAH
DAN YG AKU MINAT ialah blog sis ni :)
sebab.sebab blog berunsurkan kaler pink2 gtuuu... dan lagi satu, aku suke gambar yg diupload serta infromasi yg diberikan :)
Sbgai suri rumah tp bekerja design pelbagai logo atau vector..memang sgt best bagi aku :)

semoga dimurahkan rezeki dan diberkatinya.............. amin amin amin ! !

ok.tu je dulu senarai blog yg aku sukerrr..yg memang konpem aku stalk wehh !

nampak tak pemikiran aku ni ke arah mane bile tgk blog2 mcm tu semuaaa?

hehe~    saje abadikan kenangan...lain kali.byk lg blog mnjdi feberet .............~
















notahati : ALLAH .................

1 ulasan:

+ e.z + berkata...

wah ramai... i lioke this... :)