Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 7 April 2015

BE CAREFUL WITH MY HEART

Assalamualaikum.hai...
YES, PLEASE. BE CAREFUL WITH MY HEART :)

when i hurt, u will hurt too !
cewahhhh ~

ok,tak nak story pasal cerita hati ku yg sdg berduak lara :(

jom REVIEW pasal 'be careful with my heart'  yg sgt super duper BEST ! ade di TV 3 SETIAP PTG isnin-khamisss ~~~~~~yayyyy~

bos dan majakan, same comel and sesuai !!!!!!!


Cerita ni comel sgt taw ! Bagi aku, cerita ni tak banyak masalah tapi banyak kebahagiaan !
full of joy and problem must be settle punyaaaa ~



SINOPSIS

Maya dela Rosa (played by Jodi Sta. Maria) merupakan perempuan yang HUMBLE DAN SIMPLE ~ Dia snagat bersemangat waja serta positif.. dan dia mempunyai impian..mcm fairy tale. Kisah pengembaraan hidupnya bermula  apabila diupah oleh airline mogul, Richard Lim (played by Richard Yap) untuk menjaga anak kecilnya, Abby (tak boleh bercakap setelah trauma kehilangan ibu). 

Takdir mereka  untuk bersama,  Maya yang mesra memanggil majikannya Ser Chief, mula mencuri perhatian keluarga besar itu dan kehadirannya amat menceriakan kehidupan mereka sekeluarga.

ini cerita MUSIM SATU !

skrg dh musim DUA !
Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART

i love this >,<


layan gambar jommm..sebab sgt ceria dan happpyyyy ! tak sabar nk tgk hari2 , di TV 3 :)


Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART
hehee..ni musim satu.ahhhahaa

Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART

Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART

Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART


Image result for bE CAREFUL WITH MY HEART
happy foreverrrr ~















notahati : ALLAH................



Tiada ulasan: