Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 4 April 2015

AKU SUKA LIRIK LAGU MATA KUNCI CINTA BY AISYA HANIM

Assalamualaikum.hai blog !

Alhamdulillah untuk kehidupan hari ini. hampir sebulan.emak......memisahkan diri dari kami...
ALLAHU :("

takpe, petang ni nak jumpa emak , bawak barang2 , wlau hati in penuh sedih dan kecewa..kan...

ok, jomm balik pada topikkkk................ sy sgt  suke lirik niiii..hohoo~



chakk ! ini bukan teknik komputer............ ini memang kembar ! sgt cun ! dan sedap suara depa taw !

since lagu ni digunakan dlm drama 
'suami sebelah rumah'
dan
'tabIr zulaikha'

, since tu aku minat kt  doranggggg !

pernah dgr psal dorg tp jarang2, so...sesuatu drama sgt penting mengkomersialkan lagu2 penyanyi masa kini ~

SETUJU >.<

sila lihat VIDEO DI YOUTUBE
dorang aktif gak jwb2 balas2 komen di youtube...jom support aishahanim !
atauuuu...klik link niiiii   AISHAHANIM

MARI TEPEK LIRIK LAGU MATA KUNCI CINTA  YG SEDAP PD TELINGA AKU niiii :)

layannnnn duluuuuuuuuuuuuu, layan penuhhhh perasaannnnn~

one..two threeee.....MUSIC PLEASEEEEE >___<

Saat aku gembira

Saat aku terluka
Sentiasa kau di hati

Bagai sudah tertulis

Pertemuan oleh-Nya
Untuk kita

Saat ini terfikir
Saat ini terbuka
Mata kunci cintaku

Setelah kian lama
Cinta tiada di hati
Kini kembali

Hati ini hanya untuk dia
Takkan ada lain selain hatimu
Kerana hatiku yang sukar
Menerima cinta yang lain

Cinta ini hanya untuk dia
Walau luka akan aku ubatinya
Kerana cinta dah tertulis
Dari Dia yang mengerti semua

Saat ini terfikir
Saat ini terbuka
Mata kunci cintaku

Setelah kian lama
Cinta tiada di hati
Kini kembali

Bagaimanakah terjadi
Jika tiada cinta ini
Bagai tiada rasa hidupku ini
Aku lemas

Hati ini hanya untuk dia

Takkan ada lain selain hatimu
Kerana hatiku yang sukar
Menerima cinta yang lain

Cinta ini hanya untuk dia

Walau luka akan aku ubatinya
Kerana cinta dah tertulis
Dari Dia yang mengerti semua

Saat ini terfikir

Saat ini terbuka
Mata kunci cintaku

Setelah kian lama

Cinta tiada di jiwa
Kini kembali
Kini kembali
Kini kembali

Shalalala    , Shalalalalala
Shalalala
Shalalalalala

Image result for tabir zulaikha

Image result for suami sebelah rumah


dah end semua drama ni...will miss them, banyakkk pengajaran from both stories
ilove org cantik2 dan hensem2....
i wanna be one of wanita cantik luar dan dalam............
amin amin !




















notahati: ALLAH...........




1 ulasan:

anys nadhilah berkata...

Anis tak bapa kenai artis ni.. Tp jom kita sama sama support hehe