Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 10 Mac 2015

Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

Assalamualaikum, hai blog, alhamdulillah masih hidup hari ni, wlaaupun pahit .

hari ni nak join GA BERHADIAHKAN SAFI !

yess, my mom, me n adik also gune safi, 

memang kami malas nak bertoner bagai tapi kami mesti berkrim safi, nampak kulit putih mulus shj :)

taki kisah, krim tutup biru ke, ijau ke ... :)

asalakan safi,, since drjah 6 rsenye  ...

hope dapat ni, nak bg emak :)  rindu emak , emakkk , abah...tlg lah bersatu. nona rinduuu emakk !! !






Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


instagram id : TIADA


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 



yok follow ig n like fb  owner nihh okayyy !
bestttnye kalau dapat, saya suka   :)



so ig sy , reramai leh follow :  senyum2
MAAF, TIADA LINK

fb : Nona Qiyah En Sani
https://www.facebook.com/nona.q.ensani


done :)

6 ulasan:

Ayue Idris berkata...

Hi awak, betol da awak buat ni..mmg dalam coding yg saya bg tu xde button like or follow. Mean sapa yg nk join kne ke blog saya dulu untuk folow :)

No worries ea. :)

Zie Madini berkata...

good luck awak!

bb_nona berkata...

oh,ok tQ

Ayue Idris berkata...

Salam awak,

Terima kasih sangat-sangat sebab sudi join GA saya..
Saya da update senarai peserta..jemput singgah tau :)


Senarai Peserta Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

ps: Awak, pls update link fb & ig dlm entry awak ni ye..klu takda just tulis 'tiada' ye :)

Love,
Ayue Idris

Hajar Rash berkata...

singgah dan follow

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...