Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 10 Mac 2015

BILA EMAK TAKDE KAT RUMAH , ENTAH BILE BALIK

Assalamualaiku. hai blog, hari ni hidup lg, alhamdulillah  :)

walaupun pahit, ku telan jua :)

08 / 03 /2015  , birthday aku tuu :)    tapi mungkin aku akan membenci tarikh ni ,
emak pergi,TAPI bukan lah meninggalkan kami selamanya, haiipp
 mak masih idupp, alhamdulillahhh :)

cuma mak g uma sedara, sebab merjauk ngn abah :)  habis emua baju, ubat kncing manis, brpe beg lah mak bwakk ,  abah cakap, pergilah,takpelah klu mcm tu :)

sedihnye, nape abah tak nak pujuk..mak dh lama makan hati :)  abah ni tak reti ckp sorry kan !

hmmm.. nak marah spe, susah jugak,sbb aku anak sulung... tak boleh sebelahkan sesape :(''

dah dua hari, bile bangun je, tgk mak tkde, tgk baju, tgk katil, tgk toilet, tgk dapur, smua egt emak..emak..emak !
aku kesian kat adik aku, tahun ni PT3 tapi ni berlaku, ujian , ujian , dugaan ....

rindunye, rase tak lengkap tanpa emak   :("

emak, nona rindu emak, hari2 nangisss, tp x leh nangis dpn akilahh, dpn akilah kite kenalah buat lawak... sambil2 pujuk abahhh, smabil2 tanya abah nanti....bile nk pujuk emakk :( hmmmm !

kecewa jugak ble dh semua fmaily tahuu . semua kol lg nk tnye aku hal sbnr :("

ALLAH, nona tak kuat, tp kalau inii untuk membina kekuatan nona, apekan daya... nona redhaaa ,
semua ALLAH Punyaa, nona nak marahh ke ?
tak berhak, nonA hamba ALLAH yg biasa,

 na usahakan, na doakan moga EMAK DAN ABAH 
DITIUPKAN RINDU KASIH SAYANG antara mereka(EMAK DAN ABAH)
 ... juga memohon kekuatan kpd keluarga kami untk hadapi ujianNYA :)



Nornaqiyah, sabarlah hati :) ada hikmah ALLAH beri ujian ini... dan ALLAH sgt penyayng,
Allah maha Mengetahui    :) percaya lah, ALLAH menjaga , ALLAH sebaik baik peneman, insha ALLAH





















notahati : YA ALLAH .........



2 ulasan:

Zie Madini berkata...

Semoga emak awak segera kembali. Awak pujuk aaa ayah awak utk pujuk emak awak sis.

bb_nona berkata...

terima kasih, tak tahulah mcm mne,bile emak pun dh tawar hati sis @zie madini