Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Khamis, 31 Oktober 2013

Shaklee Wardrobe : Giveaway

as salam,hye,hyeee!!!!

shake,shake! hehee...okayhhh.... alhamdulillah.sebbabb.masih alive till todayy ! yuhuuuww!!

okeyh, sebelum join, nona sukeicte nk bgtahu,shaklee niy produk kesihatan yg OKAYH and TIPTOP

well,before jumpe shaklee,nona terjumpe others,so,not yet try lagi..maybe one dayy....maybe...?

hahaa..dahh...NK JOIN............smg ade peluang,nak gak merasa shaklee,,produk hebat niyy,hik3!

  
that all.........tgk DUE DATE........hope ada rezekin nonaa~ dahlaa syarat pomm SIMPLE sajo ! lovee it, go,shaklee,go...!!!!! hehe

DONE, SENT ! ~

Sabtu, 19 Oktober 2013

perkahwinan di KELANTAN

as salam,hai!!

ni gmbr raye aidilfitri hr tu,tp ape slaahnye,letak kan.haha~LAYAN~

alhamdulillah..........telah slmt berhari raya aidiladha, dan telah kembali ke rumah sewa ku di naning nan indah inii~ .~ sgt^^^^indahhh^^^

zu ade, sanah pun ade daaaa~so, x risauu la balik awal2~ well,rumah sebelah,dh ade org baruu
org tu, pkerja HONDA yg ade brhmpiran tmpt kamiii !!!

WOWOWOWWOWWW! HAHAHA~*kenyit mata,angkat kening, tgn tutup mulut,TERSIPU MALU,  hekhekk^__^

sebnrnye, x nak story pnjg2 pung,sbnrnye,cerita ni agak dh lapuk,tp ruGi  r kalau TAK SHARE sini, and, RUGI kalau tak wt entri baru smntara LINE WIFI laju gilers~

senang ckp, hari rabu mlm tu, aku n sanah n abg long nye telah pulang brsme2 ke KUANTAN PAHANG, rumah depa ~
serrroonnokkk jalan male2!!!! suko, lagi2, gune jalan dalam,bukan HIGHWAY, dpt tgk bgunan2,even dh gelapp mlm2 bute =.='' hehehe~

next, secara ringkasnye, smpai dlm jam 3 pagi,,amek kauu,dh susahh nk tido...sebbabb.abg long sanah bg air nescafe OLDTOWN kt aq, perghh..memg mnatopp effect nyerr, hehe!

then, dlm hari jumaat cm tu, mlm tu..gerak g kelate deyhh~ hewhew~ dlm kol 12 cm tu lerr,jiran sebelh pung ikut sekalii! woww gtuu~ untung sanah, byk abg, so,knderaan pun ade jela....BESAQ2 lakk tuuhh!!

well,smpai kelantan,singgah rehat di rumah kakak sanah n abg ipaqnye, time niy laa,teregt kt rumah,,, n msj mak aku, dy suruhh cri pakcik aku,pkcik ASRI aku,merangkap abg mak aku, :) just nice ler klu aku nk mncrinye,wa takut makkkk! heheehe~

then, kt sane, untuk pgetahuan dan memori maniss, aku lg sangggup jage budak2 drpd disuruh duk dapuq,masakkk! wahahah! teruknye nona nyyhh,sobbsss!

ade skali tu, sanah tidoq, kepala aku pun dh pening,,so,join tidoq,sat lg mak dy bebel.ha,mule2 x layann,bolayan je,lme2, bile pke balikkk, ala......ni kn uma org, so,ape kate aku joiin je smeua bnde, kirenye, tido skjp je,then main ngn budak2 kt lua,main2 ngn ank sdre dy, ILOVE JGE BUDAK2  sgtt~
not cooking,,gahhahagahahaha~
kak long, ok,nmpk cun dahh,kecik2 nmpk cute n cunn~miss her laa ~she called me DOKTOR!!~

 kdg2 je kerenah dorg tu,kdg2 ok,,lg2 kak long...ala,rindunyee kt kak longgg~ngn adikkk~hewhew,,nnti depa dpt kwn, sebab...hehe..mempelai baru dahh pung slmt sah mengandung,wow,bunting pelaminn taw, AKU BARU je UPDATE blog, hehe,kak su dh PREGNANT,alhamdulillahhhh sgt   =)

ehh,x surprise! haha,lantakk laaa..hehe~ k,continue...:) well,majlis di jeli kelate, hmpir dua jam jugak jalan nk ke sane, bapok besar kelantan kann! haha~ smpai msjid, lepas tu, p uma kak su...and kami pun suko ler brgambaq....jom tgk niy ha :: slumber kamii, dpann org pun amek gk gmbo,sbb rugii klu x brgmbor sakannn, .hahah.baju dh lawa,shawl dh terletak elokk wooo~.heheh~apo laie nk tungguuu, JOM,SNAPP3!!

we are NEXT, yeayy! hahaha~calonn2!!!~



done,ok,done,,smbung wt lab report PICKLES,sje amek moooodddd niyy haaaa..yesss,terupdate,nnti nk update lg...suke.smg tetap di hati *****


Selasa, 8 Oktober 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

as salam,dan hye.............~

hari ni nak join GA,memg simple je syarat2 nye.ILIKE !

kdg2 line slow,nk followww pongg susahhh
tp GA ni, x wajibkan peserta untuk follow.................

so,i would like to join u !!!! hehe~


ala2 CUTE nye lahaaaii!!!!! cpt2 klikk bannerrr~

  • 1 x Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37
  • 1 x Pallazo Pant
  • 2 x Pashmina
  • 1 x Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan
  • 3 x 5 keping Shiseido Mask setiap seorang
  • 2 x Topup RM5 setiap seorang
haaaaaaaa,tu hadiah2 nye...........yerrr,  lumayan ler dgn syarat2 simple uhhhh~~~


kelik banner or SINI!!!!!
 
sebeummmm ::  27 Oktober 2013 , sila JOINNNnnnnn!!!! hewhew~

daaaahh laa,semua nga tidooq,,,aku nk edit bgaiii japp..huk3