Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Ahad, 25 Ogos 2013

de rosa to 'Ai

as salam,hye,alhamdulillah........still having a life,yesterday,and now...........alhamdulillah.hope tomorrow will be fine too........

if looking at the title above, yes, that is name of  a boutique. De Rosa to 'Ai ...butik yg juall mcm2 TUDUNG deyhh~
sis sorg dlm butik ni, she is studying at UniKL same wif me............heeee~

love her collection very much , beli rm 20,free button..itu pung dh dikire DISKAUN , asalnye rm 25.hoho..! memey lerr..mkn  byk boley klu x terbang duet kt shawl...tp dh itu my minat,i interested to that shawl..sampai yg tudung bawal pung, i change to become a shawl style...huhooo!

 ini mcm saje nk tunjuk lesung pipit kan..kecacatan terserlah sgt wey! hee..

kalau tgk betul2,yes,memg ade tudung bawal mcm giniy...aku jumpe hr tu,time kt bazar raya tampin...
al maklum lah..nk buat MUET time pose hr tu,heee...

so,aku pung pegiy ler sane,jengah2....then.......o0o..ade tudung bawal,bidang besar jugk,bunga kcik2...tp ade dua tone kaler n corak...

tp warne x menarik...
aku kalau bole , memg nak ELAK drpd tudung bawal,dan beli ape2 pakaian secara on9 mlainkan ade dpt hadiah drpd blogger..heeehee~hoho...

disebabkan itu,aku terus cari , jalan2 sekitar tampin square tu,hihi..
tgk bju rye,wahhh kauu! melampau-lampau la u !
tp when i ask for a shawl yg labuhh.dorg said, xde, xde...
era tudung awning tu pulop dahh..haiyaa!

memey disappointed tp diamkan aje,lenguh2 time pose.menyebabkan aku malas nk mncri laie...

 tp lastly,time aku disappointed dgn PUSPAKOM mse tu, aku ter igt kt bilik kak huda ni, aku pun singgah bilik budak yg tlg jualkn tudung dy,next aq pon amek lerr shawl yg kt atas tu...
lepas tu amek tudung bawal yg mcm kt bawah ni haaaa,hihi


raye prtme lg aku dh gune,heee..tu bju awan nano or batu karang....baju tu nmpk cm brcahaya woii! hukhuk!

aku pike byk kali pike,tengokk k benang,tgk manikk,dua2 tgn pegang tudunggg yg lain2 wrne. nk save budget lg,hahaa...DASAT..hmmm..,

ok lerrr..DONE....aku nak letak picc hari raya time last raya........eh..ye2 je..or.time aku betul2 dh nak balik rumahh sewa gue, ohhh..my holiday become to end !

fuhh,challenging bangat dh aku rasa skrg,..........~










notahati : YA ALLAH,kuatkan daku............amin!

1 ulasan:

nanakimie berkata...

wah,ada lesung pipit ghupenyer^-^