Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 4 Julai 2013

tulis penuh pghayatan


Assalamualaikum blog.alhamdulillah.hr ni sihat sikit drpd smlm..yes..my resdung menyerang..and tibe2 selesema..and today…ilang kjap…lme x mkn vit C uh.sebab.dh hbis.kne tunggu kwn balik Micet ni,bru dpt smula..ok=.=’ 
NOW..byk bnde nk cite..line slow sgt,update sikit.dptla  warning…huu..so,trpkse tulis dlm word nii..
Ok.tulis blog gune Microsoft word..heee~ nk try tulisan ni , byk jeniss..donlod mcm2,adehh..patut berat..
Sgt kejam..abg naqi suke sgt ckp aku nye lappy berat coz…LETAK VIDEO HELIZA…mcm2 pasal heliza…
Hellowww!!!! Heliza tu cunn..walau rmai yg cun2…dy je haku MINAT lebey sikit….ehh,,xphm jugk tuu..

Tp betul laa…bebel japp…try tgk cth :: lau jatuh cinta, pah tu ditnye, knp cinta dy...kdg2 mnusia akn blur..cinta tu dtg tibe2,,xde sebab knp jatuh cinta…sebabb…klu cinta tu bersebab….kemungkinan sebab2 tu akn pudar…
‘’ sy cinta sebab awk baik,awk blaaa..blaaa… sebab awk COMEYyyy…sebab awk….ceria….’’ haaa..memeyy mcm2 laa..but then bilerr dh putuss….? Ok,sebab kami tak serasi…hmm…,
ok,jwpn tu…aku bg DUA MARKAH je..winwkkwinkk!!~
aku dulu,CLASH sebab, aku wt istikharah.kesian dy.tp mungkin ni terbaik..jd nye,skrg..den mls pike lorhh soal2 KAWEN..even skrg..umur klu dh nk msuk 21 , pompuan at least dh start pike and bg trget..hahaha..~
ah,yg pnting,aku pike.cmne ngn bisnes kopok lekor abah aku ni?klu sume ade cite2 sndiri,siape nk urus kopok lekor tuu?sbb kan…SYG DAN RUGI kalau terbiar je… aq  xnk la abah aku jge ..niaga smpai akhir hayat…pstu, hmm, TAK TERUSKAN …??!

adik bradik sume pompuan…klu jd pape kt abah, confirm2..mak amek alih..mak yg selama ni suri rumahh..kdg2 tlg….mak pun msti risau… ye,manusia tak tahu siape pergi duluu kan….even mak aku sakit, x smstinye dy pendek umur…kami sume sntiasa doa..semua pnjg umur,,biar Jumpe cucu cicit truihh…! Hehehe ^__^  
ok,balik smula cite, walau bz ngn ENACTUS, and..MUET..aku always ..always risauu…pasal tu kdg2 aku pike..nk kawen ngn org yg niaga,,atau minat niaga gk..supaya,leh kami sme2 kembangkan prniagaan tuu…xpun..aku ngn adik2 gurlz aku tu sume jge bisness nii..TERBAEK woii!
klu mcm nabilahh..dy reti gk berfikir…dy nmpk cm MATANG sikit..haha..aku,,ok laa klu nk borak2..nk deal ngn org..in sha ALLAH..beranii lg..*skali tgk aku ckp,leh wt menantu kauu! Maniss je ~ layann je ~* then akilah..dy niii..kdg2 cekap..dan byk tnye.melawan..tp..lbey kurg cm akuu..kot..Cuma dy OK ~
hohoo… umur 20…nnti pejam celikk..ehh..dh 22,25tahunn…ok,klu mls pike sal jodohh,,n x doa,, x usaha..memey la dok jd pape…
so,continue istikharah taw..mungkin dpt jwpn dlm mse setahun..kan…atau lme lg….
jd,kne always bwt..sammbil tu,brdoa untuk PERNIAGAAN KEROPOK LEKOR kami ni…wt istikharah nk truskan atau tak..sebab,perniagaan ni,klu betul2 bwt..memg MULIA keje nye..untungg pn OK…~ YA ALLAH..tlg kami………amiin !


penah gk trpike,aku x sanggup tgk family aku pegi dulu,biar aku je g duluu…
tp bile pike balik..aku PENGECUT klu wt cm tuu.. huuuwwww..
SO, DON’T EVER TRY TO GIVE UP.ade sebab knp aku dipilih jd anak sulung kann….aku PERCAYA walau takut2….
 Cth lain..walau pemandu tu kdg2 dh PRO bwk knderaan uhh, tp still takut2 nk bwk..nak tak nak…berhati2 je lahh mse drive..*YE, akulah pemandunye..bwk en atos kdg2 seram wehh..dh trcalar sane sini gk laa..****

but its OKEH, selagi slmt,try jugk
 DRIVE…heee..this remind me at the first time I drive my car…and..mcm2 laa..LAWOK weyyhh!
haha# alhamdulillahh…xlame lg habis la ‘P’ akuu uhh…P untuk motosikal  n keteee…huyowww..*# wa dh PRO BRO!!! ngeyyy3~


not mine..ni zaman mude2..zaman kurus sikit..hahaha

#okeh laaa..ni je dulu,sekian lame x nulis pnjg..hohooo!


Tiada ulasan: