Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Sabtu, 13 Julai 2013

Let's join Hikayat Violet Sofia Giveaway

assalam.hye !!!! alhamdulillah..ni first GA untuk bulan ramadan yang aku join...GA KAD RYE sume lum smpat nk jenguk..ni curi2 masa japp..haha... nak join GA,jomm JOIN !!!!



haaaa....blog yg ade kaitan ngn novel2 gak lahh... meh klik banner or  ini ::  SUDI JOIN !

SO, NOVEL PILIHANKU IALAH  :: 

                                            Ingat Janji Kita
                                               by Murni Aqila


baju lain, kain lain??!! ohhemmgeee..hahaa..gmbo kt ats ni UNIK lahh!!
meh bg sinopsis sikit.... maybe mcm biasa tp aku suke part menyamar tuu..hahahah, tgk yg aku highlight kt  dlm sinopsis bwh niyyy...mesti ade mcm2 kann..heeee~


 Menggelabah Raimi apabila Tok Jalal mahu menjodohkan dia dengan gadis yang tidak dikenali. Kalau dibantah, mengamuk pula datuknya itu. Terpaksalah dia mencipta helah untuk melepaskan diri. Idea gila datang tiba-tiba. Sahabatnya disuruh menjadi perempuan.Nak tak nak, Adi turutkan jua permintaan Raimi untuk menjadi ‘makwe’nya.






Apabila tiba masanya.. “Eh... sesuai ke? Orang tak cam aku ke? Aku rasa kekok ni.”
“Sesuai lagi secocok. Tak mungkin dia orang boleh cam kau ni jantan. Aku sendiri macam nak gugur jantung tengok rupa kau. Sebiji rupa perempuan. Mantap gitu.” Raimi menyentuh dada Adi dengan kedua-dua tangannya. Bagaikan terkena kejutan elektrik, spontan Adi menepis kasar hingga membuatkan Raimi terpinga-pinga. Tanpa pengetahuan Raimi, Adi ada banyak rahsia yang disimpan. Dan Adi terpaksa berbohong kepada semua. Mungkinkah seumur hidupnya dia terpaksa memendam nalurinya?


HARGA PSRN : RM 21.00 je...hoho..JE? boleh mkn brpe kalii taww..haha..so,nk join?  please klik banner yaww!!!!

Tiada ulasan: