Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Selasa, 16 Julai 2013

KAHWIN MUDA itu NICE !

assalamualaikum, alhamdulillah..syukur,, kerana aku sihat hari ni, bertemu lagi RAMADAN, bertemu lg blogg syg haku nii...




sebelum pape, mari lah selitakn jap je sepotong hadith ni, aku petik je dri incik gugel  :)

~.~ ##  Dakam nas hadis sebagaimana sabda Baginda yang diriwayatkan oleh Bukhari:

Perkahwinan itu Sunnahku,sesiapa yang tidak suka kepada sunnahku,dia bukan dari kalangan umatku” -(Bukhari dan Muslim)



ehh..tgk tajuk...saya umur 20...tetibe sebut tang kawen ! seriously, nona..? kau ckp pasal kawin?   OHEMGEEEEE,'' hehhee..CALON pun takde weiii!!!haha.....#***well..byk je yg dh kawen umoq 20 tahun..awal drpd tu pun ade....#

siape ckp zaman skrg semua confirm kahwin LEWAT sbb ekonomi, dan sbgainye,,tsktsk,,itu andaian semat-mata, hakikatnye....aku dh review,,,byk je blogger kwen awal.........
antaranye ialah ::

1) DENA BAHRAIN 
 nak tgk saat akad nikah..klik SINI



sweet taww dorg ni kawen, lain drpd lainn sgt kahwin tuuuu .. meh la tgk SINI and ok,ringkasnye lagii..meh SINI

ye,ini dia. IRINE NADIA, yes, umur same ku, and dh kawen dan hidup bahagiaa wooo !!!

aww...awk comel lahhhh hehee !
  



sebenarnye, aku x nak ckp banyak pun pasal ni. aku cuba nak share tentang video UAI yang aku baru je TENGOK, hahha..smabil study my MUET, aku dgr je ceramah nyo..hheee..

--> yes, mcm mne pulak aku FOKUS kan, MUET n UAI, hehee,,aku mmbce je sbnrnye, then jwb, then tgk jwpn, it is ok, bukan nak hafal...xpe,kott,,masih boleh study, at least ade bunyi.if x dak bunyikk..mampuihh aku tidoqq...

so, dgn ini.............. mari lahhh tgk video ustaz azhar ni.......



confirm, GELAK. dan dpt sesuatu dari situ ** wink,dpt rase mcm nak KAHWIN AWAL wehhhh ** haha!!!!



notahati :: YA ALLAH , temukanlah dia..........untukku,seperti mane doa ku setiap masa dan detik.........sebelum umurku lanjut... :)



ciri2 nye??

grrr,, semua ade dlm doa aku..hehe,rahsiaku dgn ALLAH sahaja okehh..:)
dan aku sendiri kena baiki diri untuk bakal suamikuu jua kan..hahaha, HOiiyyyyyyyyyy,

dhlaa......rase cm sweet sgt entrii ni,,awwwwooowww!!!!




NOTAHATI :

Tiada ulasan: