Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Rabu, 6 Mac 2013

aku tidaklah mencarut bila marah !! :)

assalamualaikum & salam sejahtera, and salam bahagiaa..hohoo~.~
alhamdulillah. untuk  kehidupan yg masih wujud untuk aku hr ini :)

bila nak marah,  aku terigt kembali peluang untuk hidup, so, untuk mrh lame2 dan simpan kemarahan tu,, mcm terBATAL automatically !! ~

just nice to see ur face in mirror n how BURUK kemarahan tu dlm MIRROR,, then i WILL SMILE AGAIN....kalau pun GERAM n SAKIT hati, aku Cuma membebel jep,,JELING2 MANJA kt SEMUA YG ADE SEKELILING Ni, then...........kalau TERUK LAGI, aku nangiss..yeah ! nangis!! TERAPI yg INDAH tp jgn selalu......bila nangis, memg LEGA sebab after that  , CONFIRM  NGANTUK..pastu ketiduran...ngeheheh~

yuppp3...........like cartoon above , haa.. mengeluh seketikaa...lepas tu, jgn mengeluhh lg,, he he..mustahil sgt untuk trus brsbr, sebab ,aku ni , someone yg akn trus bebel2 if marahh..n GERAM......then aku IDAK lahh sampaii mencarut2 bagaii.... sebab nnti, jd brtmbh haru je hati ni...huwaa ..even that, aku nk try jugk terapi untuk tidak terus MELULU MARAH dan KALUT bila mana, rase itu dtg menusukk.. ~.~ 

kawan2 aku ramai yg cakapp mcm ni kt aku :: ''mcm mane kalau kau marahh?? ''
sebabnye kan......marah atau tak, aku tak pernah stop BEBEL dan GURAU2 ...

-->kih3, PELIK ?? STRANGE THING KE when i dont want to show on sifat MARAH tuu? hohoo!!

yela,memg sy ni suka bwt LAWAK tp x lah suke dilawakkan...kalau dilawakkan..........itu kes lain,kes mental  pulak dh masuk..huhuu~.~ hape pongg..... aku bukanlah dlm keadaan mARAH mse nulis entry ni, jus berserabut sikit je,, *( puncanya, MALAS nk ke meeting ptg ni, huk3,msti lama...hati aku dh agak keruh sbnrnye taww ! hurmm....., :(  *


dahlahhh........fennat nk type lg, notebook ni comeyyy sgt, 9ti,ade duit berkepok2..aku nak beli LAPYY BARU , nk mntk abahh,,tp..tp...segan.NOTEBOOK NI KN OKIE LG , x perlu GEDIK2 ngidamm yg  BARU, hik3!!!!

# skrg, rindu emak n abah bila sebut sal ini..aduhaiii syggg~



notahati ::  NONA, LETIHLAH UNTUK MENGELUH, KUATLAH UNTUK TERUSKAN dan MAJU !! mcm kwn2 awk yg POSITIF2 tuhhh , hebatkan mereka? awk pun HARUS jadi HEBAT taww,tawww!!!

1 ulasan:

Messy Girl berkata...

yah...marah tu kawan baik syaitan..
bersabar la ye :)