Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 26 Februari 2013

SENSORY and FOOD ANALYSIS TEST !!

assalamualaikum.hye,hellow,ni hao !! alhamdulillah.masihhh bertemu hari ini,skrg ini... nona,tlg jgn sia2kan masa yg ada :)

okehh..sempat lg update,..aku tulis sikit2 laahh,,,,
sebab,sambil2 hafal,dah penat sikit,aku tulis,kemudian.sambung,kemudian,tulis semula...dari dua ayat,jd tiga ayat,agak slow nulis entry ,tp still...nak TULIS sumtink here..hehe~.~

esok  ptg (25/02/2013),,akan ade sensory test,tp pg tu,..., kami diWARM UP  dgn food analysis test,,hohooo,!!,,okeh.....DAHSYAT nyer, weeeee..winkwinkk!! *__^

aku kann..........,memg suke sgt,sgt, LAB SENSORY FOOD taww..byk merasaa..sedap! nice ! pg ISNIN dimulakan dgn CERIA! memg salu x bekpes pg ISNIN,tp dtg lab je,ade lahh hidgn menanti untk kami rase, dan m'isi PERUT YG EMPTY :)..ILOVE it !!...*....tp..when it comes to QUIZ/TEST, terramat lahh fenning,sebab,segala ayat2 SCIENCE dh keluar kan tanduknye, menusuk2 otak aku nk bce &  hafal properly...ngeeeyyy~.~

ade nme2  mcm yg niii::: HALO EFFECT, expectation error, logical error...,stimulus error, dan etc lahh..!! tak trdaya nk tulis bagai2..tp..x salah 1 hr nnti aku share jugk dlm blog ni..huauaaaa :)

ok,time tulis perenggan ni,aku dh beralih arah ke  nota  food analysisss...woooo~.~ BIOLOGY ade, mcm2 aderr !! *tibe teregt memori dulu2,study dgn nak x nakk je,,mse nk SPM.sgt hard taww! but.when compare dulu and now, NOW lg ADVANCE TAHAP PEMBELAJARANNYA ! lalalalalaaa~.~
adekah matang sudah pemikiran ku inii??whoa2!! hehee~

hurm...perenggan yg ni.aku tgk jam dh jam 1.05 am ...gedik2 nk stay up ni skrg..lau x,kol 12 am aku dh gedik2 ats katil..tido lena2..sweet dream...

tp tonite,mcm laen sikit,hahaa~ mcm tak tahu nk update ape dh...segala bagai ILMU dh masuk serap dlm OTAK DAN HATI ~ now,let it rest..huhuu~ esok pepagiii sambung lg okehh,,time nk SUBUH nnti,in sha ALLAH laratt nk study lg pas subuhh,jgn lentok smulaa dhlaaa...kan?? hukk3!!~


ALLAH,..benar...,, aku usaha,harap pape yg diusahakn..ENGKAU bantu diiri ini..dan kwn2 lainn~ amiin !!!



 




Tiada ulasan: