Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Khamis, 21 Februari 2013

FOOD CHEMISTRY :)

assalam.dan hye,
esok KUIZ, in sha ALLAH...
KUIZ..UNTUK FOOD CHEMISTRY :)
terhingat cikgu Chemistry dlu..miz..........he he..
 
dan egt jugk kpd bio.mdm silvia...ade lg sorg,,lupo den.huuu~.~
 
dan esok jugak,hari pengundian untuk JPK..bukan JPM ..hanya JPK..tp ye,memg mncbr jugk,diberi surt layang2, dipuji,di...mcm2 laa..ha ha..hm,...entah,.hati skrg reda je kalau menang/kalah :)
 
sebab.selagi sy student, rase tanggungjwb still segar dlm diri :) dgn LAB yg agk FULL esokk, aku  tak nak terlalu memikirkannya dan tak mahu terlalu berdebarrr...

bila ALLAH takdirkan sesuatu,mungkin ade sebabb,jadi,haruslah mncuba dan mncuba :)

dan di akhirnya,berdoa...ape pun, hati bersedia, dan menerima :)

#nanti ade masa, nak guna baucr BUku...........adekah bnr berbaloi untuk org mcm ku ini??ha haa..
tHats oll..thank u !! ngeh3~


1 ulasan:

zahidahwahid berkata...

good luck and have a wonderful day.... lama tak singgah sini... huhuhu