Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 13 November 2012

welcome study weEk!

assalamualaikum,  hyepp! alhamdulillah....masih diberi kesempatan untuk laluli pelbagai suka duka kehidupan,masih diberi peluang untuk berperang dgn perasaan sendiiriii...! huhohuho~

next  story : minggu study week sudah berMULA,agak tidak rajin diiri inii,,,ohhhhhssshhhhhh!!!

next story : bfore study week,aku wakil family ku, bermlm,dan sedikit kepenatan di rumah sepupukuu,,,yg dokkk bz ngn perkahwinannya yg  super cute, 
bertemakan MERAK (sejenis haiwan yg UNIK,,,kdg2 SomBonggg..ngeee..),,,(moreover,ade beca lakkk,,,tuh yg aku suke je )

rumah nye di bukit rimau , seksyen 30,syah alam,x besar sgt,x kcik sgt rumah nye...
*uma dy yg dlu lg best, LUAS lg ku rase,tp xpela,,butik ibu LELA ade kt sane kn,,so,,asal ade tmpt perlindungn untuk 7 beranak tuhh,dh cukopp laaa kott~

so,aku akn start untuk exam yg  mgu depan dlu,yg mgu depan2 lg tuh,,hoLd dluww~ lek luuu~hhee

math,cpp,thermodynamics,,and last one,,workshop wooo~basic engineering workshop...lau ni x pass,,,adeh la kn,,,basic baru nii,,hewww2~

ok,done with all the list,now,,START ! yahooowww!!! mcm nk men roller coster rase kt JANTUNG nii,,
lum btol2 examm,,,satgi tol2 exam,,,hauahaauahauahuhuhaa....x berani den nak sobut~ ..

TRY NAK FOKUS laaa ni,,please fokus k ! nona ank en sanii ^___*
ape yg aku tahu,,kena lah berusahaa,,jgn hadap FB 22 JAM,,belajo nye,,2 jamm jep??!!

dan sentiasa diiringi DOA...so,,,jom jd RAJIN ! and jgn GIVE UP!! HIGH2!!! DREAM HIGH, EFFORT PUN HIGH laaahhhhh awokkkkk!!~huwk4~

itu saja,ringkas and padat :)

notahati ::  YA ALLAH,KUATKAN AKU,BERI AKU PETUNJUK,,,amiin ya rabb !

Tiada ulasan: