Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Jumaat, 16 November 2012

sebelum orang lain marahkan kita,eloklah kita marahkan diri kita dulu

assalamualaikum, dan hye ! alhamdulillah,masih diberi peluang untuk memarahi dan dimarahiiii~

ok,ayat kt ats,,sejibik mcm status aku kt skype,,,,

hohoo!!

smlm aku malass,,kenapa? entah,,sebab dh selalu study pun x jugakk,,,
aku borak2 dh ptg tu, cdgnye nk habisskn chpter ptg tuhh,,and ke mlm,reverse2 je,,
but then,,fineeeeeeeeeee laahh ! 1 hape pun mcm x mnjdikk ~

mlm plakk,,,beria p belajo sne sini,,lat2,,kol 1 je dh slmt berraduuu,duu,duuuu~ :(''

isktsksotsktsk~
konklusinye, CEPAT MARAH DIRI SENDIRI,!!!!! sebelummmmm....emak/abah marah bile result TAK MEMUASKAN !!! bangunn nonaa!!! go,go,go!!!!!!!!
jgn nk gedik2 sgt BADAN tuhh ! kejapp je ! hisyyy~~
stop2~study skg.... (mse nulis ni,SUBUH baru mnjelmaaa...MOOD : MENYESAL + TAKPE,CUBA lagiyyy :)

gmbo ini ....mengisahkan mcm2 cito! hoyeii~ hikhik

notahati ::smg hati ini KUAT spnjg pantang ini,,hahaa,,
hingga selesaii FINAL EXAM...
ayerkk! buat dinding ! pliisss3!!!!!!


3 ulasan:

~didiey~ berkata...

bila final???
study study!!!!kalau x.didiey pown marahhhhh!!!!
hihi

Oshin berkata...

salam nona :)
blog amal lom renew domain so xleh nak tengok pon hihi ape2 leh cari dia kat twitter...id dia : @CikAmalinaZ

bb_nona berkata...

final ni skrg didi,,ohh,,oshin, ye ker?

tq yeah! hehee,,ok~