Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Khamis, 8 November 2012

saya dah boleh lupakan dia :)

assalamualaikum, hye ! hellow!
ohh,my dearest blog, hee..and sape 2 la yg sudi jengahh~

haa,,aku dh PULIH,,ehh?sakit ke?
well.....semua telah ditentukann....

sakit sebab rindu je, walau pun secebis rasa tuh ade, aku biarkan je,sebab,ALLAH lebih tahu..
RAHSIA ALLAH,kite tak tahu :)

saya tidak boleh berkwan dgn dia,okay,fine~

org kata, kalau PUTUS, kite kena hati2~ sebab,mcm2 akn berlaku..misalnye :
 kite akn sakit sebab menyesal,sebab RINDU..........

ehh? yeke? same je bg akuu..haha..PUTUS ATAU TAK, mcm2 boleh berlakuu~
mungkin yg tuhh,, tambahan je,,

tapi aku bersyukur,, ,mEAns aku normal..aku belajar something~
saya dah lupakan awk.smg kalian hingga syurgaa,, dan saya dgn si dia itu,,hingga jannah jugakk!
amiin ~ (moga termakbul)

sje nk selit  satu story,,agak sayu ye! hehe

ade la seorg pompuan , dia cakap,lelaki tu berjanji,,bunyi mcm ni laa :
kalau mereka tak bersama, lelaki itu tak mahu dengan sapa2 dahh smpai akhir hayat...

APE JD LAST2??
~~~ LELAKI ITU BER sama org lain pulokk~ mane ye janji2 diaaaa? letak kt tepi hutan sane kott! ~~munggkin kalau janji,lepas tu dy mnta maaf, masih ok dan sgt ok~ 
haishh,pompuan tu diikat dgn JANJI~
nasiblah perempuan itu antara percaya taau tak untuk kembali pd lelaki itu :(
ALLAH je tahu rasa nan satu itu :)
tp betul,buat ape nk terikat pd jnji MANUSIA? 
then aku pun ckp..ikatlah janji dgn ALLAH...

(emm,,,ade la org puji aku nnti,,hehee,TERUK NONA niiiyy! paraahh2~)

kasihan diri itu :(
aku pun fikir lg...,kite mane  boleh DENGKI2 kan ~ jika kite berDENDAM,iman kite mudah longgar,,syaitan suke lettew!!
si pompuan tu pun diamm,,pejam mata,,dan menjerit sambil BERDOA::
YA ALLAH, jika dy bukn untuuku,damaikan aku dgn ketentuanMU !~

ade hikmah semua terJADI...jgn duk kalut sgt ahh !! hehe~

aku pun dh phm,ini agaknya hikkmah kenapa semua dipertemukan dan dipisahkan dan dibubarkan..dan mcm2 lagii laaa~ huhuhohoho~

 nanti nk cite lg ,lepas dh habis  ELECTRIC TEST hari ni,,whoaa! gerun2~ smg NABILAH juga dpt wt SPM dy ELOK2~

i had challenged her ! huww3~
dahlaa..nk continue kt diari,,kt cniy x leh byk2 cite,,haha~


notahati ::  duhai hati,semoga kawan aku itu bersaabr dgn dugaan MU.. semoga hatiku secekal wanita2 ISLAM yg TABAH DI DUNIA inii~

1 ulasan:

nanakimie berkata...

la tahzan.....

p/s: tag nona...http://nanakimie.blogspot.com/2012/11/eca-year-end-giveaway-2.html