Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Selasa, 13 November 2012

ENACTUS MALAYSIA minta dgn kadar segera??!

assalamualaikum, dan hye dan helloww!!!!
ini hari tulis entri,,sempena diwali,,,,,hehhee!

semua agama , semua bangsa,,ade keuikan trsendirii,,dan aku percaya ,slagi ade sifat hormat menghormati,semua akn ok2 jak ~ aman damai,,and tenaangg~

okehh,,hr ni, dpt kje lg,kje ape lg??? kalau BUKAN KERJA SIFE,upz,nme baruuu,,ENACTUS,
fine Enactus MALAYSIA,,sy try bwt dan setttle kn kerje tuhh....

aq ase mcm kt opiz bagaii dh nii ! agak stress dan agak malass manjaaaaaa nk BUAT ITU KERJA Meyhhhh,,yolahh,,duk bz study kn,,,kihkih~

tp,apekan daya, ade HIKMAH laa tuhh,,,bwt pe nk keluh byk2????!!! bukn dpt haperrr pongg !

so,cica, --> tahu ke cica tuh ape?fine,itu bhs KOREA,,erkk,,,aku belajo dr org,,,,,aku ni mint  xlerr tinggii sgt,,x OBSES lg laa takatt niiyy~

frankly speaking, aku tahu ake kena buat, apa guna kalau dh JOIN,,merungut je lebeyyyyy kn2??!

so,do it NONA ! dah2 ! studyy lerr woii~

Tiada ulasan: