Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 15 November 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat ^_^

assalamualaikum, dan hyep2!! hee,,alhamdulillah,,masih berkesempatan untuk join ini GA, klik je banner klu nk phm kn lg~

entri ni bukn je kerana GA and hadiah semata-mata,,tp khas untuk kawannn, sahabat ku ~

seseorg tuhh,,bukan ex boyfreng ku,erkk,,emmm,,,,nk tunggu bakal SUAMI,,entah bile,,maka,,,sahabatlahh yg dimksudkn dgn  SESEORG tu :) siapa dy?? ok,,inii diaaaa~

namenye NUR RASYIDAH,,study kt Uitm Kuala Pilah,aku kt UniKL Melaka jepp,
emm, untuk mengelakkan kejadian seperti bomoh2, so nona letak name nye tnpa name ayah k,,hehe , aku syg ko syidahhh! hehee, aku tahu ko kurang minat org letak gmbo penuh n name penuh ko kt sebarang tmpt kan?? hehehee~

 REASON AKU CAKAP DIA SAHABAT,,BUKAN KWN2 BIASA ::

=~NO REASONS,, hhee,,mcm cinta,,knp kite cinta org tuhh,, jwpn bernas:NO REASONS, ia hadir sendiri woii! aku completekan dy,mcm tuh jugk diaa,,hehe,,


tp aku suke gilew pujii dy, even ade yg kuTok2 dy,,,(marah betol klu ade yg ngata dy taww !) , meh tgk pujian melambung untuk sahabat aku nii,,dri Maktabb lg kn ~ since form 1 till now ~ #setia nye kamii *

1.dia nih lah penawar jantung aku,,kalau aku sedihh2, kalau aku marah2 nk baling cerminn..(ni tidak btul sgt) , kalau aku duk happy2,,duk jelez2, dia jugak yg SABARKAN akuu..~

2. setakat ni, aku selesa kongsi cerita,masalah kt dy,, lau hal family tuhh,,sikit2 aku mntk jugk pndpt dy,, well, memg limit lau tang fmily,,tp,,still ade STORY,,,lau dikumpul story2 tuh,,boleh laaa jdik 1 buku tuliss~ kisah ku dan fmily kuww~

nihlaa dy,,dh boleh jd mak org dh ko syidahh,,hehe,,chaiyokk2,jd wrganegara yg berjasa ye bukk!

3. dy sgt2, bersemangat WAJA, nk tahuu,SPM AKU kn ..tidak hebat cm dy,, dia dpt 7A ,,and len2,,dot,dot,,
byk letteww,,, aku kurg sikit dri dy,,,aku pindah maktab time form 3 tuhh...RESULT PMR kami same !! hehe,,UPSR,of coz sme jugekk!
rindu gmbo nii,,zaman mude2 kamii,,form 3 kt kels prep,adekah sme mcm skrg?huho,,ofkoz lg besaqq!

4. DIA SAHABAT, SEBAB KAMI SAMA2 TERIMA BAIK BURUK MASING2 TETAPI , AT THE SAME TIME,  tegur menegur, advice sokmo jika ade yg tak kena and ade yg KURANG ELOK dlm sesuatu hal................ 
kami same2 jd PENGKRITIK, jadi PENYOKONG JUgak,,kire mcm tulg belakang,,(bukn tulang rusukk aw!)and...(x sokong mne2 parti takat nii-->sebab blum leh undi,,,x cukop umoqq,,hhaaha)


this is the latest picture..!! aku dtg uma dy,,nmpk mcm ibu2 n mama2 x?? sdg bergosipp nii,,hikhik~

5. bile gadohh.., mesti ade je yg x nk kalahh,,,tp bile dh fenatt,,stop sndirii,,MUHASABAH BALIK,,sedeyy kot lau marah2~ hkhikhikkkkh~(mcm rumh tangga, fine laa..)

sahabat yg tidak pernah kenal ertii jemu,,support each other, dan LOVELY !!!!!

sebelum aku akhiri ini entri, aku nak selitkan doa , rugi kalau tinggal doa,,hehe~

    YA ALLAH, ::: ''KUATKAN HATI KAMI MENJALANI UJIAN -MU ,
kurniakan KETENANGAN dan KEJAYAAN kpd kamii.... 
TERIMA KASIH ATAS PERTEMUAN inii,,,andai TAKDIR KAMI BERPISAH, tetapkan jiwa kamii, tunjukkan jalan yg BENAR agar masing2 dapat ke syurgaMU...aminn !!''

thats all from me, harap diterima lg,,kalau ade rezekii,lg cun,,leh share2 ngn sahabat aku nii,,hohoo,,

hheee,,nah tag to :
-hannan 
-sis nana
-pn strawberry


notahati : rindu melanda hatii ~ all pictures have own memories and ILOVE YOU MY SAHABAT, Nur Rasyidahhhh!!


4 ulasan:

~didiey~ berkata...

thanx join n good luck :)

bb_nona berkata...

hoho,,welcome,,tuh la,,nk menanggg !!!
hehe

Cik Amal berkata...

good luck dear
semoga persahabatan korang berkekalan.. done follow sini
member2 saya pulak gila gila, xlarat dibuatnya..hahaha
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

mawar berduri berkata...

Follow sini..jemput ke blog sy pula..