Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 29 Oktober 2012

fine,masih BERBAKI-BAKI lahh!

assalamualaikum,,hee,,hye2~my blog !
alhamdulillah,,,,,,,,,,,,ade lg hr niiyy

hari ni sy dgr lagu, LAGU SEDIH,,sy TERPIKE lg,,kan SYOKkKk IF..,,SY TAK RASA APE2 BILA DGR LAGU SEDIHH..~

tp,,,RASA SEDIH MASIH ade kt situ,,,terselit kt situuuuuww,,
adehh,,dh  lempang2,,TUMBUK2,,PIJAK2 , dah try SEPAK2   perasaan tuhhh,,dy x nk jugak smpi kt GOAL nye,,,,mencikk tawww!

org ckp,klu RINDU,,,,sila MISSCALL,,,,
hik3~
ade org ckp,,klu RINDU,,sila ,DOA....
huk2~
ade org ckp,,kalau  RINDU,,sila,pejam mata,,nangiiss~
hhoohooo~


first time, aku prefer no 1
then,,mesti TERJADI no 3,,heheheh..~
and lastly,no 1 tkde, no 3,kdg2,,KALAU ADA MASA,,,,

hahaa,,TERAHSA?amekk kaw,,cili PADI HIJAUU!! huahuaaa~
 
but  now,,no 2.....ehh?  aku doakan dy ker??
tuhh RAHSIA,,,,sme ade aku bwt atau x...
uppzzz...,lupe,lg 1 caraaa,,,klu RINDU, pandang langit,,,,lepas tuhh,,layan MOVIE ker,,mkn kerrr,,,huhuu,,CONFIRM TAKDE RINDU2 nyeeer!

ape pun, aku tak boleh DENGKI , aku takleh SOMBONG...

sbg MANUSIA,ape pun,aku kena REDHA,,,
YA ALLAH...Engkau mendengar keluh kesah ku :)


alhamdulillah,,,FACEBOOK awk,sy REMOVE dari friends, sebab,,susah nk jd KAWAN...hmmmmm, MUSUH  ?? x sama sekaliii..~(sy TAK BLOCK ok,)

ade 1 je yg tinggal,,, KALAU  tiba2 ade RASA BENCI,,, baru SY hILAnGKan....

mesej2 semua dh tkde,sebab,fon buat hal,,hahahaa,,ALLAH PERMUDAHKAN URUSAN SAYA..
THANK YOU ALLAH !!
^_____^

ohh,,itu je untuk hr ni,before sy tidurr,,,
sy nk PERBAHARUI  NIAT SY

skrg ni,,brjalan LANCAR,,heee,,erk,,,ade laahh,,awk x nmpk daa..ape yg berrlakuu,,
TERIMA KASIH atassss NASIHAT2   ITU :)

<3 midz H,jge MR F elokk2 noooo~smg ke SYURGA kaliann,,amiin !




notahati:: #elektrikkk membuat JIWA aku lg KACAU ! serious ! THERMO pong ! adoiiii,~

 





Tiada ulasan: