Love is something make life complete
JANUARI 2018 !!

Khamis, 29 November 2012

nak jadi engineer !

assalamualaikumm !
hye3!!!
hee,,alhamdulillah.masih menghirup udaraNYA,,,
hati yg kdg2 tenang, kdg2 gegar2,membuat aku punye smgt nk jd engineer tuhh TURUN NAEK je kaww !!,,
hek3~
tp...ade 1 CAHAYA bile terBUKAK, & terBACA...& terHAYATI belog..
kakakk fatin yg cute niiyy woii !!
singgah belog beliau.., -->  FATIN

kak fatin, u are awesome, eventhough u r human yase2, normal mcm i..,,
tp,,i salute u  lahh ! ngeeeyy~

disebabkan aku telah sampai ke UniKL Micet ni secara terhormat..(lewat semingguu..x p orientasii pong yoo!!-zaman 2011 dluwww laaa)

jadi...,aku merasakan,,..aku kena teruskan ....,sehinggaaaa akhirrr!
ape pun yg BERLAKU ! ,,yg mne...ending..jd engineer....~~~
lalalalala..happy nye SEBUT WORD    E.N.G.I.N.E.E.R   tuhhhh !! duet lambak2,,,dtg kt ats tgn nii kn..ngange2 je..!

lo0k like ade JAMBATAN EMAS yg aku boleehh laluu..untuk jd ENGINEER dgn JAYAnyerrr!!! fuhhhh!!!
hak2~
NEVER  laaa NONA SYG !!!! klaau x diizinkan ALLAH YG ESA !

ok laaa.ini juz entri smbung2,,,so,,today~~~
is..my last paper for FINAL EXAM !!!!

jam 2 ptg ni,,peperangan,,OTAK SEMUA ADE SAFETY AND HEALTH je kn~
huhuu~smg hati2 lahh nk jwb OSH nntii hari ni,,kt DEWAN lakk tuhh,,huwk2~


notahati :: #jgn fikir benda lain,,FOKUS tuh satu dluwww taww!!






Sabtu, 24 November 2012

hati yg redha-FINAL EXAM-sy SUKE

assalamuaalaikumm.., ! hye2!!
hehe,alhamdulillah,,,,,,,bernyawa,,,lancar nfasku inii...

habis EXAM minggu niyy~  next week yg mndtg,,3 more papers to success!!!!!


hehhee ~ SENANG ker??!!! --> memg TAK LAH kn??!!! hahaha~

aku  berUSAHA, biar ALLAH tentukan layak ke x dpt result sepatutnye.. semua,,sape2 terbce, doakan nonaa taw2!!!! amiin,,smg aku berjaya,,sjukkanlah hati lecturer / penanda tuhh,,,membce,,dan memahami segala ayat dan jwpn yg aku curahkann..atas kertas tuhh,,amiin ya rabb!!

..:: ♥ tatkala cinta berbisik ,suaranye memuji tuhan ,pabila rindu terusik Rasulnye jadi pilihan ..♥ ::.. sewaktu kenangan berbisikk, dy redha kan semuaa )*__*( ♥
 ehh,apehal nona nii ~tetibe,,.....#$%^@! hurm,itu je yg mampu aku luah skrg inii~
ape gune tulis pnjg2,,semua telah tertulis,,dan pasti ade hikmahnye,,,sy nmpk dh hikmahnye awkk! TQ k~
 sy x m0h kacau2 awk da,,yess,,dh berbulan-bulan lamenye, sy x bwt ape2 untuk luahkan rindu pd awk,,yess!!!! MIZ H   jgn risaaauuu taww!
 
sy x bwt lg, sy dh leh terima,,sy nye sakit dh kurg,,jantung sy dh redhaaa,,doakan untuk sy terus pulih 200 per seratusss k,,hehee~ *)
 
 
 
notahati :oh hati,oh jantung ! jgnlah dikau merasa sunyii tanpa kehadiran manusia itu :) sekian ~
 
 

Jumaat, 16 November 2012

sebelum orang lain marahkan kita,eloklah kita marahkan diri kita dulu

assalamualaikum, dan hye ! alhamdulillah,masih diberi peluang untuk memarahi dan dimarahiiii~

ok,ayat kt ats,,sejibik mcm status aku kt skype,,,,

hohoo!!

smlm aku malass,,kenapa? entah,,sebab dh selalu study pun x jugakk,,,
aku borak2 dh ptg tu, cdgnye nk habisskn chpter ptg tuhh,,and ke mlm,reverse2 je,,
but then,,fineeeeeeeeeee laahh ! 1 hape pun mcm x mnjdikk ~

mlm plakk,,,beria p belajo sne sini,,lat2,,kol 1 je dh slmt berraduuu,duu,duuuu~ :(''

isktsksotsktsk~
konklusinye, CEPAT MARAH DIRI SENDIRI,!!!!! sebelummmmm....emak/abah marah bile result TAK MEMUASKAN !!! bangunn nonaa!!! go,go,go!!!!!!!!
jgn nk gedik2 sgt BADAN tuhh ! kejapp je ! hisyyy~~
stop2~study skg.... (mse nulis ni,SUBUH baru mnjelmaaa...MOOD : MENYESAL + TAKPE,CUBA lagiyyy :)

gmbo ini ....mengisahkan mcm2 cito! hoyeii~ hikhik

notahati ::smg hati ini KUAT spnjg pantang ini,,hahaa,,
hingga selesaii FINAL EXAM...
ayerkk! buat dinding ! pliisss3!!!!!!


Khamis, 15 November 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat ^_^

assalamualaikum, dan hyep2!! hee,,alhamdulillah,,masih berkesempatan untuk join ini GA, klik je banner klu nk phm kn lg~

entri ni bukn je kerana GA and hadiah semata-mata,,tp khas untuk kawannn, sahabat ku ~

seseorg tuhh,,bukan ex boyfreng ku,erkk,,emmm,,,,nk tunggu bakal SUAMI,,entah bile,,maka,,,sahabatlahh yg dimksudkn dgn  SESEORG tu :) siapa dy?? ok,,inii diaaaa~

namenye NUR RASYIDAH,,study kt Uitm Kuala Pilah,aku kt UniKL Melaka jepp,
emm, untuk mengelakkan kejadian seperti bomoh2, so nona letak name nye tnpa name ayah k,,hehe , aku syg ko syidahhh! hehee, aku tahu ko kurang minat org letak gmbo penuh n name penuh ko kt sebarang tmpt kan?? hehehee~

 REASON AKU CAKAP DIA SAHABAT,,BUKAN KWN2 BIASA ::

=~NO REASONS,, hhee,,mcm cinta,,knp kite cinta org tuhh,, jwpn bernas:NO REASONS, ia hadir sendiri woii! aku completekan dy,mcm tuh jugk diaa,,hehe,,


tp aku suke gilew pujii dy, even ade yg kuTok2 dy,,,(marah betol klu ade yg ngata dy taww !) , meh tgk pujian melambung untuk sahabat aku nii,,dri Maktabb lg kn ~ since form 1 till now ~ #setia nye kamii *

1.dia nih lah penawar jantung aku,,kalau aku sedihh2, kalau aku marah2 nk baling cerminn..(ni tidak btul sgt) , kalau aku duk happy2,,duk jelez2, dia jugak yg SABARKAN akuu..~

2. setakat ni, aku selesa kongsi cerita,masalah kt dy,, lau hal family tuhh,,sikit2 aku mntk jugk pndpt dy,, well, memg limit lau tang fmily,,tp,,still ade STORY,,,lau dikumpul story2 tuh,,boleh laaa jdik 1 buku tuliss~ kisah ku dan fmily kuww~

nihlaa dy,,dh boleh jd mak org dh ko syidahh,,hehe,,chaiyokk2,jd wrganegara yg berjasa ye bukk!

3. dy sgt2, bersemangat WAJA, nk tahuu,SPM AKU kn ..tidak hebat cm dy,, dia dpt 7A ,,and len2,,dot,dot,,
byk letteww,,, aku kurg sikit dri dy,,,aku pindah maktab time form 3 tuhh...RESULT PMR kami same !! hehe,,UPSR,of coz sme jugekk!
rindu gmbo nii,,zaman mude2 kamii,,form 3 kt kels prep,adekah sme mcm skrg?huho,,ofkoz lg besaqq!

4. DIA SAHABAT, SEBAB KAMI SAMA2 TERIMA BAIK BURUK MASING2 TETAPI , AT THE SAME TIME,  tegur menegur, advice sokmo jika ade yg tak kena and ade yg KURANG ELOK dlm sesuatu hal................ 
kami same2 jd PENGKRITIK, jadi PENYOKONG JUgak,,kire mcm tulg belakang,,(bukn tulang rusukk aw!)and...(x sokong mne2 parti takat nii-->sebab blum leh undi,,,x cukop umoqq,,hhaaha)


this is the latest picture..!! aku dtg uma dy,,nmpk mcm ibu2 n mama2 x?? sdg bergosipp nii,,hikhik~

5. bile gadohh.., mesti ade je yg x nk kalahh,,,tp bile dh fenatt,,stop sndirii,,MUHASABAH BALIK,,sedeyy kot lau marah2~ hkhikhikkkkh~(mcm rumh tangga, fine laa..)

sahabat yg tidak pernah kenal ertii jemu,,support each other, dan LOVELY !!!!!

sebelum aku akhiri ini entri, aku nak selitkan doa , rugi kalau tinggal doa,,hehe~

    YA ALLAH, ::: ''KUATKAN HATI KAMI MENJALANI UJIAN -MU ,
kurniakan KETENANGAN dan KEJAYAAN kpd kamii.... 
TERIMA KASIH ATAS PERTEMUAN inii,,,andai TAKDIR KAMI BERPISAH, tetapkan jiwa kamii, tunjukkan jalan yg BENAR agar masing2 dapat ke syurgaMU...aminn !!''

thats all from me, harap diterima lg,,kalau ade rezekii,lg cun,,leh share2 ngn sahabat aku nii,,hohoo,,

hheee,,nah tag to :
-hannan 
-sis nana
-pn strawberry


notahati : rindu melanda hatii ~ all pictures have own memories and ILOVE YOU MY SAHABAT, Nur Rasyidahhhh!!


Rabu, 14 November 2012

GIVEAWAY MORE THAN 20 PRIZES TO BE WON!!

assalam,,and hye2!!! alhamdulillah,,diberi peluang,peluang nak study week, peluang dan peluang ~dgn lafaz BISMILLAH,,jom JOIN !



in collaboration with:
6th Sense Website Facebook Blog | TheChic Blog | The Mindmeld Website Facebook | Little White Crane Website Facebook | Pink.Enuf Blog | ButterScarves Blog Facebook | Bawal Collection Facebook | Sprink Sugar Facebook Tumblr | The Doodle Box Lah Website Facebook | KalerPalette Facebook Blog
 


okehh :) ni je yg aku mampu join dlm study week ni, syarat yg agk boleh2~ sebab,,fb bukak sokmo,,even nxt week dh nk FINAL..fine laaaaaaaa~ heeeeee,,,,hope dpt la kn...


so,ini susunan yg nona nk yer,, hik2~

  •  - Bawal Collection --> 1 x long shawl
  •  - Little White Crane --> 1 x sleeveless dress
  •  - Butterscarves --> 1 x long shawl
  •   Pink. Enuf --> 1 x handbag, 1 x chiffon shirt, 1 x 1 top
  •   6th Sense --> 1 x long sleeved maxi dress
  •  KalerPalette --> 1 x vintage paisley jacket
  •  Sprink Sugar --> 3 x 1 set accessories (cincin+rantai)
  •   The Mindmeld --> 3 x 1 handmade bracelet
  •  The Doodle Box Lah --> 1 x keychain, 1 x pendant, 1 x aztec felt pin, 1 x small framed doodle
  •  The Chic --> 1 x 1 set Eco Tools Bamboo containing 4 brushes
name fb :  nona qiyah en sani

hoho

notahati :: salam maal hijrah,esok cuti,tp,aku memg taklah kn,esok kne study maths pulak ! cpt hbiskan thermo syg !

hri ni study THERMO (study week moood)

assalamualaikum,,,hye,

ok,FINAL EXAM SEMAKIN DEKAT,,hye!!! 
 berjumpe lg ngn kau wahai FAMILY FINAL EXAM !
muahahahaa~

cukup2 3 SEMESTER aku BERKELUARGA DGN KAU KT MICET niiy syg !
hak3~


smlm dh study yg itu,hr ni nk study yg ini,,study ape ye???!!!!
fine,jom study THERMODYNAMICS !
hr tuhh dh kne mrh ngn papa syahidiii !!!!

wait n see ah,,aku nk bwt semuaa latihan  niihh !!!!

ececehh,,,sehari nii aku nk study thermoooo , hik3~


welll....semoga gigihhhh laaa ko nonaaa !!!!


notahati : please,,egt kt carry marks,,,jgn lupe tgk nnti ! u are in danger !!! habiss2~ hik2~

Selasa, 13 November 2012

ENACTUS MALAYSIA minta dgn kadar segera??!

assalamualaikum, dan hye dan helloww!!!!
ini hari tulis entri,,sempena diwali,,,,,hehhee!

semua agama , semua bangsa,,ade keuikan trsendirii,,dan aku percaya ,slagi ade sifat hormat menghormati,semua akn ok2 jak ~ aman damai,,and tenaangg~

okehh,,hr ni, dpt kje lg,kje ape lg??? kalau BUKAN KERJA SIFE,upz,nme baruuu,,ENACTUS,
fine Enactus MALAYSIA,,sy try bwt dan setttle kn kerje tuhh....

aq ase mcm kt opiz bagaii dh nii ! agak stress dan agak malass manjaaaaaa nk BUAT ITU KERJA Meyhhhh,,yolahh,,duk bz study kn,,,kihkih~

tp,apekan daya, ade HIKMAH laa tuhh,,,bwt pe nk keluh byk2????!!! bukn dpt haperrr pongg !

so,cica, --> tahu ke cica tuh ape?fine,itu bhs KOREA,,erkk,,,aku belajo dr org,,,,,aku ni mint  xlerr tinggii sgt,,x OBSES lg laa takatt niiyy~

frankly speaking, aku tahu ake kena buat, apa guna kalau dh JOIN,,merungut je lebeyyyyy kn2??!

so,do it NONA ! dah2 ! studyy lerr woii~

welcome study weEk!

assalamualaikum,  hyepp! alhamdulillah....masih diberi kesempatan untuk laluli pelbagai suka duka kehidupan,masih diberi peluang untuk berperang dgn perasaan sendiiriii...! huhohuho~

next  story : minggu study week sudah berMULA,agak tidak rajin diiri inii,,,ohhhhhssshhhhhh!!!

next story : bfore study week,aku wakil family ku, bermlm,dan sedikit kepenatan di rumah sepupukuu,,,yg dokkk bz ngn perkahwinannya yg  super cute, 
bertemakan MERAK (sejenis haiwan yg UNIK,,,kdg2 SomBonggg..ngeee..),,,(moreover,ade beca lakkk,,,tuh yg aku suke je )

rumah nye di bukit rimau , seksyen 30,syah alam,x besar sgt,x kcik sgt rumah nye...
*uma dy yg dlu lg best, LUAS lg ku rase,tp xpela,,butik ibu LELA ade kt sane kn,,so,,asal ade tmpt perlindungn untuk 7 beranak tuhh,dh cukopp laaa kott~

so,aku akn start untuk exam yg  mgu depan dlu,yg mgu depan2 lg tuh,,hoLd dluww~ lek luuu~hhee

math,cpp,thermodynamics,,and last one,,workshop wooo~basic engineering workshop...lau ni x pass,,,adeh la kn,,,basic baru nii,,hewww2~

ok,done with all the list,now,,START ! yahooowww!!! mcm nk men roller coster rase kt JANTUNG nii,,
lum btol2 examm,,,satgi tol2 exam,,,hauahaauahauahuhuhaa....x berani den nak sobut~ ..

TRY NAK FOKUS laaa ni,,please fokus k ! nona ank en sanii ^___*
ape yg aku tahu,,kena lah berusahaa,,jgn hadap FB 22 JAM,,belajo nye,,2 jamm jep??!!

dan sentiasa diiringi DOA...so,,,jom jd RAJIN ! and jgn GIVE UP!! HIGH2!!! DREAM HIGH, EFFORT PUN HIGH laaahhhhh awokkkkk!!~huwk4~

itu saja,ringkas and padat :)

notahati ::  YA ALLAH,KUATKAN AKU,BERI AKU PETUNJUK,,,amiin ya rabb !

Sabtu, 10 November 2012

amanat yang perlu dismpaikan~

assalamualaikum,dan hye,dan hellow! alhamdulillah,masih hidupp,walau,,ade batuk2 sikitt,,,
smg final nnti,,betul2 sembuhh ye !! hehe

fine laa,,,study week telah pun tiba,tp,hari ini,aku mahu bercuti,rehat2 dlu,btul ke leh rehat??sebab,aku wakil family ku ke sana,,,,,,ye,,aku seorg wakil drpd  fmily en.sani ~

seronokk,,aku punye hidup kn,,sering je expose ngn semuaa tuhh,, ade skali tuh,ikut nenekk..g uma sedaaar kawen,,,yer,,,aku dtg as wakil fmily en sanii..
then,,,ke selangorrr...juge yg same....
klu dlu,form 1 lg, en sani dh lepaskn sy ke asrama,,,btul ke sy leh berdikarrii?? hohoo~

till form 5, ilmu kucari hingga ke Melaka....
.jujurnya, aku fail lesen brpe kalii da...~ tp...disebabkn selalu dpt support oleh fmily,,,aku gigih jugk laaa amek lg,,,walau kt sne sorg2,,,yelaa..kwn2 byk nye dh hbis amek lesen,,,,,,disebabkn aku nii,,,ex-PLKN,,heee,,so,,kwn2 yg dekat,,rmi dh amek lesennn time uhh..hehe ..

mungkin sebab aku tahu aku anakk sulung., cucu emass(kdg2,bukn sellaluu,,huhu),,so then, aku kena buat  something dgn elok2~ ,,dont make my fear overcome me ~
AYAT PENEGAS di situuu :)

tetibe,gmbo AKU G KEM JPAM lakk yg KUA~

ok lahh,,diharapkn perjalanan hr ni,selamat,sihat walafiat semuaanyaaa,,,dan esokk...esokkk,,smg bahagiaaaa laaa harpnye,,,aku kena smpaikan AMANAT  nii,,abah suruhh,,klu x ,,kena cepukk ngn emak syg !!! huhuhauaa,,,k,that's all..nk jemur bajuuuuuuuuu~~

nk bekpess,,,laporr,,nk ape lg ea..haa,,nk verangan jap..hhee,,(tutorial tudung laa,,ape laaa..ayaakk!!)


notahatii :: kan kukejar yg ituuuu,,,please, be nice to me, gentle for me,,and ILOVEYOU,,(bukan repekan nii,,seriousss ni,,hhuohho >>___<<

Khamis, 8 November 2012

saya dah boleh lupakan dia :)

assalamualaikum, hye ! hellow!
ohh,my dearest blog, hee..and sape 2 la yg sudi jengahh~

haa,,aku dh PULIH,,ehh?sakit ke?
well.....semua telah ditentukann....

sakit sebab rindu je, walau pun secebis rasa tuh ade, aku biarkan je,sebab,ALLAH lebih tahu..
RAHSIA ALLAH,kite tak tahu :)

saya tidak boleh berkwan dgn dia,okay,fine~

org kata, kalau PUTUS, kite kena hati2~ sebab,mcm2 akn berlaku..misalnye :
 kite akn sakit sebab menyesal,sebab RINDU..........

ehh? yeke? same je bg akuu..haha..PUTUS ATAU TAK, mcm2 boleh berlakuu~
mungkin yg tuhh,, tambahan je,,

tapi aku bersyukur,, ,mEAns aku normal..aku belajar something~
saya dah lupakan awk.smg kalian hingga syurgaa,, dan saya dgn si dia itu,,hingga jannah jugakk!
amiin ~ (moga termakbul)

sje nk selit  satu story,,agak sayu ye! hehe

ade la seorg pompuan , dia cakap,lelaki tu berjanji,,bunyi mcm ni laa :
kalau mereka tak bersama, lelaki itu tak mahu dengan sapa2 dahh smpai akhir hayat...

APE JD LAST2??
~~~ LELAKI ITU BER sama org lain pulokk~ mane ye janji2 diaaaa? letak kt tepi hutan sane kott! ~~munggkin kalau janji,lepas tu dy mnta maaf, masih ok dan sgt ok~ 
haishh,pompuan tu diikat dgn JANJI~
nasiblah perempuan itu antara percaya taau tak untuk kembali pd lelaki itu :(
ALLAH je tahu rasa nan satu itu :)
tp betul,buat ape nk terikat pd jnji MANUSIA? 
then aku pun ckp..ikatlah janji dgn ALLAH...

(emm,,,ade la org puji aku nnti,,hehee,TERUK NONA niiiyy! paraahh2~)

kasihan diri itu :(
aku pun fikir lg...,kite mane  boleh DENGKI2 kan ~ jika kite berDENDAM,iman kite mudah longgar,,syaitan suke lettew!!
si pompuan tu pun diamm,,pejam mata,,dan menjerit sambil BERDOA::
YA ALLAH, jika dy bukn untuuku,damaikan aku dgn ketentuanMU !~

ade hikmah semua terJADI...jgn duk kalut sgt ahh !! hehe~

aku pun dh phm,ini agaknya hikkmah kenapa semua dipertemukan dan dipisahkan dan dibubarkan..dan mcm2 lagii laaa~ huhuhohoho~

 nanti nk cite lg ,lepas dh habis  ELECTRIC TEST hari ni,,whoaa! gerun2~ smg NABILAH juga dpt wt SPM dy ELOK2~

i had challenged her ! huww3~
dahlaa..nk continue kt diari,,kt cniy x leh byk2 cite,,haha~


notahati ::  duhai hati,semoga kawan aku itu bersaabr dgn dugaan MU.. semoga hatiku secekal wanita2 ISLAM yg TABAH DI DUNIA inii~

Ahad, 4 November 2012

doa untuk emak ku ~

assalamualaikum,
alhamdulillah,,masih di sini....boleh menghirup udara ,saat ini.. :)

walau hati ade RINDU,hee,,xpela,midz H jge elok2 MR F yerrr,
sakit pening dy,.., nona yakinn,,awk selayaknyaa..,

 ok,stop about it,
td nona bce blog ank jiran ini,merangkap kwn adikku,
ohh,,,masuk hospital daaaa  ayahnye....
tibe2 aku teregt mse rye haji hr tuh, family kami melawt org sakit d hosspital..

yg sorg tuh,sakitnye,,emm,sakit stroke seluruh badan, and sorg lg tuhh kne  kanser,,,
whoa! sgt SERAM MNDENGAR!!!

tibe2 lg kn, aku rindu emak aku, ha...beliau ade sakit , ok, sakit biasa yg memg org sokmo kne...
tp,my dad sihat walafiat lg, btul2 jge fitness kn....heeee


untuk itu, jom doa untuk emak, di samping doa sndiri tiap mse, jum selit doa hr niiy,,

YA ALLAH,, ENGKAU kuatkanlah hati emak untuk terus tabah dalamm  melawan penyakit nya ,
berilah nikmat kesihatan kpd nya,
kurniakan jiwa secekal wanita islamiah yang ada KENTAL JIWANYA di bumi inii,

aku mohon YA ALLAH, ENGKAU yg mengetahui segalanya, apa yang berlaku, ENGKAU shj TAHU PENAWARNYA ~

amiin ! ya rabb !
akhir kata ! PN RADZIAH ! NORNAQIYAH syg sgt2 kt awokkk , taaaw!!

(marah,sayu mcm mne pong, SAYANG DAN CINTA TETAP UTUH UNTUKMU SYGkuuu !! )

notahati:: degup2 nk p HI-TEA,,sebab kje masih ade yg tidak settle la kott,,heeeeee^__^
 


Khamis, 1 November 2012

oh MY TEST ! >__<

assalamualaikum !
alhamdulillah ! dgn sgala nikmat ~


even,,TEST mcm2 kn,,huwk2...
TEST KEHIDUPAN ade mcm2 JENIS,
tp,test aku hr ni,ialah TEST EXAM !

aduduudu~
sTress? ye, btul,tp,stress x elok,nnti BOLEH TERKENA SERANGAN STROKE !
fine, aku x mahu itu berrlaku :)

maka dgn itu, dgn sgala hormatnye,,mari berd0a :)

BISMILLAH,..

YA ALLAH, AKU BERUSAHA KERANA ILMU ENGKAU  YG SGT MELUAS INI .

YA ALLAH, aku kasihi EMAK DAN ABAH ku, UNTuK TERUS BERJAYA,

,YA ALLAH...,aku MOHON KEKUATAN, KERAJINAN, halangi aku dari SIFAT MALAS YG AMAT ...

smg aku dan kwn2 YG BERUSAHA, dpt membuat terBAIK setanding dgn USAHA YG KAMI LAKUKAN..

segala ujian dan rintangan, hanya Engkau yg MENGETAHUI DAN ENGKAU YG SELAYAKNYA HAMBAMU ini meMINTA TOLONG...

notahati :: ohhhhhhh,,PEJAM MATA(kejapp jerr),,,,,,,tarik nafass ! genggam tgn awk ! lepas ! pegang pensel !

START ! AND BILA STOP, START LAGI !

upz,lupe,DONT FORGET,sediakan air,,bg segar sikit,,tp kalau tak tidur dari semalam, kenalah tidur dulu,,,sUkar sikit yg tue:) tp.klu PUASA, awk seorg yg BGUS bhaaa !!!!! ^__<


that's all,,semoga NORNAQIYAH bolehh buat untuk TEST MATEMATIK DAN ELEKTRIK   nye ok !!! amiin ya rabb   >____<

Isnin, 29 Oktober 2012

fine,masih BERBAKI-BAKI lahh!

assalamualaikum,,hee,,hye2~my blog !
alhamdulillah,,,,,,,,,,,,ade lg hr niiyy

hari ni sy dgr lagu, LAGU SEDIH,,sy TERPIKE lg,,kan SYOKkKk IF..,,SY TAK RASA APE2 BILA DGR LAGU SEDIHH..~

tp,,,RASA SEDIH MASIH ade kt situ,,,terselit kt situuuuuww,,
adehh,,dh  lempang2,,TUMBUK2,,PIJAK2 , dah try SEPAK2   perasaan tuhhh,,dy x nk jugak smpi kt GOAL nye,,,,mencikk tawww!

org ckp,klu RINDU,,,,sila MISSCALL,,,,
hik3~
ade org ckp,,klu RINDU,,sila ,DOA....
huk2~
ade org ckp,,kalau  RINDU,,sila,pejam mata,,nangiiss~
hhoohooo~


first time, aku prefer no 1
then,,mesti TERJADI no 3,,heheheh..~
and lastly,no 1 tkde, no 3,kdg2,,KALAU ADA MASA,,,,

hahaa,,TERAHSA?amekk kaw,,cili PADI HIJAUU!! huahuaaa~
 
but  now,,no 2.....ehh?  aku doakan dy ker??
tuhh RAHSIA,,,,sme ade aku bwt atau x...
uppzzz...,lupe,lg 1 caraaa,,,klu RINDU, pandang langit,,,,lepas tuhh,,layan MOVIE ker,,mkn kerrr,,,huhuu,,CONFIRM TAKDE RINDU2 nyeeer!

ape pun, aku tak boleh DENGKI , aku takleh SOMBONG...

sbg MANUSIA,ape pun,aku kena REDHA,,,
YA ALLAH...Engkau mendengar keluh kesah ku :)


alhamdulillah,,,FACEBOOK awk,sy REMOVE dari friends, sebab,,susah nk jd KAWAN...hmmmmm, MUSUH  ?? x sama sekaliii..~(sy TAK BLOCK ok,)

ade 1 je yg tinggal,,, KALAU  tiba2 ade RASA BENCI,,, baru SY hILAnGKan....

mesej2 semua dh tkde,sebab,fon buat hal,,hahahaa,,ALLAH PERMUDAHKAN URUSAN SAYA..
THANK YOU ALLAH !!
^_____^

ohh,,itu je untuk hr ni,before sy tidurr,,,
sy nk PERBAHARUI  NIAT SY

skrg ni,,brjalan LANCAR,,heee,,erk,,,ade laahh,,awk x nmpk daa..ape yg berrlakuu,,
TERIMA KASIH atassss NASIHAT2   ITU :)

<3 midz H,jge MR F elokk2 noooo~smg ke SYURGA kaliann,,amiin !




notahati:: #elektrikkk membuat JIWA aku lg KACAU ! serious ! THERMO pong ! adoiiii,~

 





Ahad, 28 Oktober 2012

TAK APA, SEMOGA AWK BAHAGIA ~

assalamualaikum, hye ! alhamdulillah,,ade lg nafasku hr ni !mse ini !

heee,,,bukn SAJE2  tinggal blog, tp ,BUSY YG AMAT ! DAHSYAT woo!!


salam aidiladha :)
ok,fine,gmbo xdak,,hehe

cuma nk ckp je, SY RINDU AWAK.ok,salah?!
sy tahuu,,TAHU SGT SALAH...

manusia ni dh tahu salah,tp bwt jugk ?! ish3~

nona juz tERPIKE..ade sorg kwn,,,dy dan lelaki itu,tiada ape kaitan lg,
dan nona akui,dy KUAT nk melawan...dan dy berUBAH,, MNJDI SESEORG YG SGTLEBIH BAIK...npe nona ckp  mcm tu?

ini sebab,,dy TERUS BERUBAH DRI SEGI PEMAKAIAN,,,
dy berikan CINTA PD ALLAH..BUKAN INSAN YG BERNAMA LELAKI...
dy  DAH YAKIN, DY AKN BERI CINTA KPD ALLAH..DAN LELAKI,,SEORG SUAMI YG BOLEH HARGAI cinta nyaa~

ehhh?ape kne ngn nona? hehee,,ni REALITI,sebab tuh nona tERPIKE...
tp, aku x dalah bERUBAH mcm tuu..

fine, hati x TERBUKAK lg ye...tp ade sumtink..
aku egt ckp dia,seorg lelaki,bakal sUAmI tak jadi AKU uhhh..

sy BUAT itu,,ye,mungkin ALLAH BERI diaa..ALLAH BERI AWK,,,untuk tunjuk jalan kt nonaa~

tp nona x dela bwt sebab awk..nona bersyukur,,,awk diberi untuk tunjuk JALAN itu :)

even awk bukan lah pembimbing sy hingga syurga,,(MUNGKIN ..)

sy still egt pesan itu, hal2 lain,mungkin sy LUPA,,ade pesanan awk yg sy IMBAS KEMBALI..dan SEDAR SESUATU..:) lepas BERPISAH,baru NAMPAK,,
bukan laah CINTA ITU BUTA dlm hal nii,,,,hohhooooo~

ALLAH BERI SESUATU,dan MENGAMBIL SESUATU mesti ade HIKMAH DAN SEBAB2 !

x salah nangis TERKENANG MASA LALU..!
tp,jgn lah smpai BUTA MCM KASIM SELAMAT !

hanya sebab seCEBIS RINDU PD SANG MANUSIA, habis luluhh sisa2 HIDUP??!!
ohhh NO ! dun ever you give up ! dun ever u fault him/her!

something wrong with ur  IMAN if  DENGKI dgn org ! 

ok laahh,,cukup BERISI DAN MAMPAT !
oleh ituuuuuuu, aku nk UNDUR DIRI,SIAPKAN KERJA SEBELUM HARI BUSY DTG SEMULA...

#suke nye..! blog dh ok,x pegi ke umah org lain la pulokk ! ni yg x nk UPDATE STATUS, kt skype lerr,,fb lerr....hehehe ,nk UPDATE cniyy je,,huwk2 ! #





Jumaat, 21 September 2012

stress

assalamualaikum, hye,
ishhh,stress...tmbh dgn..emm...blog nihh..yg NEW punye, adeyh3!

             okayhhhh..!haaaaaaaaaarrrggggggggggghghg
x senonoh cre aku lepaskan mrh ituu nooooooo~~

ape pun, aku nk say,,, I AM STRESS right now..!
please...ohhhoo!!!

ok,done.continue nntii~

Rabu, 19 September 2012

getar2 nak telefon orang besaqqq nii

assalamuaalaiikum..!
huhh!
heeee...alhamdulillah..masih bernafass...aduii..rihsaauu lerrr!
hik3~

kne telefon org kenamaan ! dush3~
kangg x masal depa mrh pasal aku dok kcu depa...aduiii~

ishh..YA ALLAH,PERMUDAHKANLAH URUSANKU..

moga2 sejuklaaahh hati...DATO AKHBAR ALI DAN DATO HJ ABD TALIB 
nantiii..bile2 mse aku kol..amiin !!! 
demi SIFE ! techno day ! u must do it nonaaa !



huisshh.....continue~ ape laa jadiikkkk ea..huaargegeggeeghh!!!

Selasa, 18 September 2012

ni je assignment kuuu:)

assalamualaikum.. !!
hyep~
hoiii~
alhamdulillah..! masih sihat !
okayhh..bermcm-mcm dugaan..
sobbbbszzz~

ape2 pon.nih lerr checklistt ASSIGNMENT, and kje2 yg KNE DILANGSAIKAN 
oleh student engineering niiyy::
 
okeyy, perahhhsaan tannn ~ hahaa,tga berangan RUPA JADI ENGINEER..!
 
ASSIGNMENT AND KERJA2 :
 
  1. assignment OSHA & ELEKTRIK...--> kne wt slide,ass elektrikk nii..adehh!
  2. lab report PROCESS INSTRUMENTATION ..(result n discussion,part akuu)
  3. KIRE2 UNTUK LAB ELEKTRIK NAEK CUTI nntii
  4. Q & A english..
  5. case study CPP..betulkn, and..nombor 7 untok tutorial 3...
  6. assignment thermo~
  7. bace AKTA2 OSHA....tets balikkk nantii
  8. 5 slide untuk mlm AGM SIFE,miniit meeting..  ~
  9. kerje2 techno dayy
and..last one..kje entrepreneur,tp..kurg ngertiiiy...so..tunggu naek cutii,,bru strt lg~

tag to : ziqah, 3dcf B..hahaha



notahati:: bolehh je siaapp..klu dh pegii LEGOLAND?acanerr tuhh..hah ennjoyyy jelaa~~

Khamis, 13 September 2012

x nak la KELEMUMUR lagiyyy !



helloww! tgk laa..tgk laaaa! huiissshhh !!!

 assalam..! hyepp!!! heee..apekah itu?? lalalalaa...PICTURE PERTME..adalah..suatu masalah kroniik...kne try reduce..or hapussskan je teruuss ! KELUARGA MR KELEMUMUR woii!!

second piic..,
itu  ubat untuk kelemumurrr lorrhh!!!  SEJENIS TONIC  actually..~
aku gune becoz.. bce history of this ::

Kelemumur atau nama saintifiknya pityriasis capitis adalah satu fenomena biasa yang dialami oleh 50 peratus daripada populasi manusia . Kt  Malaysia, trmsuk aku letteww...pengidap kelemumur dianggarkan seramai 4.3 juta orang sementara di United Kingdom 11 juta kaawww..!!
well..cun dh my RAMBUT now !! hhaaa..dahhh sehaat.....hik3..x mcm before niiyy~
klu dulu,,still budak2 lg..
memg nk jge rmbut tuhh,  liat bebenorrr...,,asal syampoo je..hahaha(tuh pun byk kali tinggal..)

now, aku nk jage MAHKOTA aku btol2..untuk bakal HUSBAND aku kelakk ! amboihh ! hahaharr..

well...hr tuhh,,aku dh SURUH amoii cina tuhh potong rmbut aq yg rosak2 je dluw..(syg rambut sbnrnye...sobszz..),x la pendek sgt,, GOOD JOB kaww...amoi tuh ikut jugk laa cmne aku nk kan..hek4~~.x p0tong habisss..heee~~

kedai amoi tuh x rmai org,,bile nasib baik..g cepat2..tkde laa lelakii dtg.
LOKASI :: .kt TAMPIN SQUARE

 150 mL DGN HARGA RM 18.00   JO~~~

DLM BNTUK SPRAYYY~~~

1.BILE  SAPU KT KULIT KEPALA.., SEJUK JE RASA,, BERANGIN KULIT TUHH..!
2. lau bwt kt rmbut yg lebat tuhh..alamtnye, x de effect...ia sharusnye kena kt kulit kepalaa..~
3. pakai selalu...lepas mandi baru pakaai pn x pe,,jgn tunggu rmbut keriing...,kelimumur tuhh dtg,kerak2,ketul2 ...baru nk gune~
4.mgndungi salicyclic acid ok ! ape tuhh? hee..salisyclic acid uhh..adalah ASPIRIN..aspirin tuhh laa ubat sakit pning pale..function lebey kurg laahh~

5. lg best kalaaauuuu  ade ORANG LAIN yg tlg bwt kan !!!  hak3 (mcm p saloon..)-->tq sanah ! hr tuhh tlg spray tuk akuu..hik2..FREE je kn~


Ade  saintis Procter & Gamble (P&G), Dr Jasmine Karsono, berkata, walaupun masalah kelemumur bukannya penyakit hingga mengancam nyawa, kehadirannya mampu menggoyahkan keyakinan diri dan membawa kepada imej sosial yang negatif.



notahati :: SUSAHNYA NAK CARI KEDAI GUNTING RAMBUT MUSLIMAH..isshh !!! geram jugk kdg2 uhhh~~

GERUN+RISAU-->SIFEr

assalamualaaikum,,
heloww!
hyepp! hehe,, alhamdulillah,masih berpeluang menikmati kehidupan,
walau bz2 dgn segalaa bagaaiiii...as a student kn,,,,memeyy laaaaaaaaa
nk jdi STUDENT CHEMICAL ENGINEERING,sgt laahh tough kan..~

senang cite, serabut dh skrg,,haha
sedih...pn iye..
ok,sebab BF? ohh..no !!!
hehe..sebabb..sebabb...entah2..hheeee
 next year,,semuaa tkde daaaa....tinggal kakak yg pki cermin mate tuhh je..~ emmm

SIFE,,skrg dh dibubarkan daaa yg LAME2...emmm~~
naiikkk laa MT baruu....ade yg memg nmpk dahh muke2 berKEBOLEHAN..~
muke2 yg akn stress nnti..ngeh2~

ape yg pntiing.., aq x dpt imagine, klu2 yg LAMA, mgundur diriiii,sgt2 laahhh sediihh kott..!
mestii rindu2 nanntii,, ayowwhh ! smeua kakak2 kt ats niyyy,,
DAH JADI ALUMNI je lepass niihh :(''

tgk..muke advisor kami..happynye,,bangga taw..dgn dorg2 yg dh brjye mndidik adik2 supye TEGUH BERDIRI,,!

adoiiii ...risaauu nye..boleh ke nk sustain kn KEJAYAAN yg baru2 je  dapt niihh??
haaaaaaaaa...x elok mgeluh,..!

okehh...presiden baruuu..
kak munaaa..hee... seronokk pulok,,bile dh rapat ngn KETUA,,hahaa..tp psniih,
xleh maen2 sgt daaa~

OK,Nanti2 jelaa me update bout that..,,ngeeeyy~
all carta organisasi,,akn diupdate cniyy,,huwk2...blog sife aq x update,,adoii!!!

maaf abg azzim..:(''


byk bnde yg duduk dekat hujung2..hee..hujung2  baru nak startt !!!

ape pun, aku tga try de bestt !
nak settle kn semuuaaaaaaaaaaaaaaaa..hihi
tp  slow2...baru terratuq sikit,,
ok laa..nk p bwt kje...legaaa  dah solat smeuaaa...esok test ELEKTRIK !
i have to settle my work..takat smpai untuk esok...nk cutii dh niiyy,...kne  serious !!

bismillah,,,ALLAH...BERIKAN AKU JALAN...KUATKAN HATI DAN MINDA HAMBAMU...''

amiin !
muke  RISAU..!



Rabu, 29 Ogos 2012

bukan aku sengaja

assalamualaikum,,,
hyep2!!!
heee,alhamdulillah...........
bestnye,boleh menaipp..
hehee..bukan jari aku sakit ke ape,
tp...line wifi nihh yg  TENAT,,
 gune bb pong, mcm..dot..dottt,,,,,.,huhhhuu~

lg pon,skrg bz..
so,aku bukan sengaajaa laahhh ~ kan..hehee~
masih boleh wish,
''SELAMAT HARI RAYA..! MY DEAREST BLOG ! ''

huhhuu..lapok x lapokkk,,AAK?hahaa
mntk maaf byk2 ok..,muahh!!!

td jmpe kwn,,her dad, bru je meninggal..
sedeyy ..
al-fatihahh !
smg rohnya dicucurii rahmat..,
setiap yg hidupp,psti akn menemuuii MATI...okayhh,tkut dh skrg....hayowwkk!
manyaak dosaaa meyhh ~.~
 

em..ok jelaa dulu, byk cite lg..
tp.tp..........kje uma, asignment, SIFE..n mcm2 ahh....busyy btol...so,

aku stop dulu laahh..~
bubbbbye !!!



Rabu, 15 Ogos 2012

sy , positive thinking

assalamualaiikum..,~
alhamdulillah...masih sehat..~
ok...ade bad...tp..agk sweet moment todayy..!
hahaa..

itu citer nnti..

skrg..juz nk say hellow my blog..
and i..............positive thinking skrg.., xmohh pike bukn2....

hahahaa...dun spoil m raya moooddddd ok ! tehhheeeeeee~

Ahad, 12 Ogos 2012

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

pagi2 dah terSENYUM..,
hoi2...ASSALAMUALAIKUM !
 
heee..alhamdulillah..masih diberi NYAWA..
and CHANCE nk JOIN GA iniii..ni GA first setelah  lame aku  x  UPDATE BLOG..haha, tuan pgnjur??
BAHAGIA x? heeee  ^__< 
*sila scroll ke bwh...untuk entrii lainn..bcoz..this is ENTRI MELEKAT..i daaa gAm KETAT2..! NGEE..*
 DUE DATE : 11 OGOS 2012.. cpt joiinn~

nengokk2!!!
cute bebenorr  kaann?!
///SEBAB NONA SUKA PINK///
ha haa~.~ape yg piink je...memey ILOVE..!
so, jgn try2 KUTOK PINK ok!
._____________.

DI SINI....khas untuk blogger yg brname WAWA: (x tau laa hang pgkat adik ka..kakak kaa..
or..sme je ngn nonaa..heee..)

1. hye ! slmt berkenalaann ! pink loverrr..  LIKE ME..^__<
2. sEm0Ga bahaagiaaa...! dan dipermudah URUSAN...
3. hope jdik laahh blogger yg SUKSES DAN SEMUA SAYANG !


okeh,intro settle..! ha haa

WAWA ! LAGUKAN PANTUN niyy skrg !
ade blogger namenye WAWA,
bwt GA ;;''SAYA NAK DUET RAYA'' ,

Ramadan kan pergi ,Ssyawal kn menjelma..,
masa yg dinanntii..., ''duit rye'' untuk SAYA ..!!!
kn WAWA?!  ^__^
okehh...meh usha2 hadiiahh...bg FEEL NK JOIN..! rmaai2 joiin kann syiokkk wo00ii!!!
REZEKI ado....sure2 laahhh hadiah sume KITA NYERRrrr.. >___<
 klik SINI,,, or BANNER COMEY kt atsss tuhhh kalau nk tgk hadiah...and terus join laaahh!
aku bgtau hangpaa yg dtg singgah my blog....
CARA PEMILIHAN PEMENANG ADE  TIGA CARA..pasaii tuhh, aku SUDI2 nk JOIN..hikhokkhihii!! #senon0oooohh lerr ckiitt#
hukzz..,thats all...,
TAG TO :  
  • queenpink
  • SAPE2 BLOGGER YG DTG...KALAU X BLOGGER PON..CRI2 LAHH ORG YG ADE BLOG..untukk joIInn..hhaa..@#!@^*  untukk diaaa.., heyy ! *&^
ME,
NOTAHATI :: YA ALLAH, KUATKAN DAKU..amiin !
menangkaannnn  aku..untuk GA inii..aku berseraahh pd MU..!






Isnin, 6 Ogos 2012

Bedak Arab Giveaway

assalamualaikum..!
hyep!
hee..alhamdulillah....merasa nimatnye lg..
okehh..nk joiin nihh !!!
 
 
YER.. BEDAK ARAAB ko!!! klik je gmbo..lau sudii JOiin..
untongg ah sape dpt..huhhuu~>__< JEALOUS ! ngeee

heee..nona ade jugk tahu bedak niihh mcm mne..
seriouss..!
lau pki...putih berserii mukaaaa !
tp..nona x beli lg..tga try produk laen kn...
 
so...hope sgt dpt lerr BEDAK nihh !!!
kalau dpt kn BEST !
amiin !
NAK JOIN lahh

DUE :: before 10.08.2012 JAM 11.59pm


Khamis, 26 Julai 2012

PHOTO CONTEST SUDAAHH!! =.=

assalamuaalaiikum,, hye2!!!
entri dh nk bukaaa puasaaaa..!
hhee...JOM JOIN CONTEST...!
CONTEST BUKAN CALANG2 ok..!

meh...lerr..bce, dan phm kan...syokkkk kalaauu MENAANG woii!!! hahaa


semogaa..ade rezekii...kan..hehe..klik je gmbo..ataauu..


due:: 1 June to 31 August 2012.

SIFE EXPOSITION-we only went to SEMI FINAL??!! ok lah tuuu kan?!-first day

assalamualaikum..hehee..riak ke tajuk?  x kot..
hurmm, alhamdulillah..masih bernafas..masih boleh menaip hari nii..,

insyaALLAH..RAMADAN YG DTG..DAPAT KUSAMBUT,
amiin !
okeh,.hheee..sabaq..my blog..hhee..sgala memorii..aku nk sharekn kt cniiyy

okehh...tetiibe rase syiokk nk STORY..hhee...
usaha yg berrbaloii.. bagi aku...

sebelum 14 till 17 JULY 2012..mcm2 kamii bwt..untuk bg bnde nihh jadi...dan jadiii...dan bole bwk MAJU KE HADAPAN...hehe

segala penat lelahhh.., segala perkelahian., discussion.., luahan hatii..
semuaaa nyaa lahh...semua aku rekod..in my MEMORY..I MISS YOU ALL SO MUCH TAW !!

pg tuhh.. bergerak ke HOTEL VISTANA DI TITIWANGSA...
hee..dgn beg yg beraat bagaai...segala brg untuk teknikal....
then...rehat2 sat..gerak pula ke PWTC...untok..
rehearsal flash mobb..kate nyerr laaahhh
tunggu punye tunggu..kol dua..td ckp kol 1, ayooowkk!

then..kol 2....dy ckp kol 3 plakk!!
husiisshh !!!
tp before kul 3..yg sgt bosan..yelaa..nk wtpe kan??
aku n vice, kak ainor namenyer..
kami pn..
p laa kt sunway mall..
dpn pwtc tuhh je ..
nk criii toiilettt.....AKU TAK RETI ok,,toilet men pncut2 gituuhh je..haduhh !!!
lepas dh jmpe yg sepatutnye, yg warass bg aku..hahaa
baru ler pulg semulaaaa..dudukk je kt hall tuhh...
hik3...lepas tuh..makan...solat xper..
boleh jamak n qasar..je...

then....settle sumer,, flash mob kt hall luaq..agak Terik yeah mentarii..hehehe..

then.............kami ber flash mob bersama sifers dri  tmpt laen..hohhhoooohhoo!
sgt lerr...keliibut bg aq...
hhaa..tp, tgk mat noor, semangat ku puliih daaaaahhh!
aku riinduuwww...rinduwkan itu nnti...cmner tuhh??
alaaahaaiiii~.~


 =.= PICTURE NANTI AKAN KU LETAK..SJE X UPLOAD LG..hhehee
 
notahati:: smg baek2 je nantii...seronokk!




Selasa, 24 Julai 2012

'2nd Giveaway By Me !

assalamuaalikum..!
hye!
heeee..alhamdulillah.........masihh hidupppp
dan............boleh join GA..heee

wokeyyhh..meh kite tgk banner..dan JOIN !syiokk jugk klu dpt hadiiah pelbagaaii nii..hehee

 
 
mcm2 adaa..tgk banner pon tahuu..hehee..punye hebaq naa hadiiaaahh nye nnti...
KLIK JE BANNER k.....

okayh,done ! slmt berrpuasaaa yeah!
CLOSING DATE: BILA DH CUKOP 100 ORG JOIN..hew3....

Isnin, 23 Julai 2012

Contest "Sapo Nak Kad Rayo?"

assalamualaikum...JOM ! KAD RAYA ! hhee..thun lepas nona dpt,,hhee..nona nk lg thun nii..duet rye skalii bule ke?? atokk?
i tag to :
SIS NANAKIMIE
SEMUA BLOGGER laahh sonang ckp!

SERONOK PUASA..HARAP..RAYA PON SERONOK..kn...


Ahad, 22 Julai 2012

DOWN.................

assalamualaikum..hye !
heee...nona DOWN..ok...
emm..ye, bersyukur..nona x ape2..dan tkdelaa truk sgt..
emmm...
entah..ni pasal en atos je..

yerrrrrrr..NONA SALAH !!!!
dhlaaa..rse cm nk JERIT JE !!!
tp, tmpt tkde plakk..adoii!

YA ALLAH, KUATKAN AKU, aku x nk MENGELUH...
nona dh salah, x leh wtpo la kn..CARELESS...
BETUL, byk sgt kekurgn...kesian bakal suamii..
cewaahh..BAKAL SUAMI naaa..hik3..

hurrrmm......fikir nnti, tidoq jela..feniing ahh!
serabut, serabaai pulaak pke...ape hikmah d sebalikk semuaa??!
aku.............o0ooohhhhoooo,, STRESSSSZZ....
kenyang sgt kot buka td....heee..

ok, gdnite my dearest blog, love u.., misss u ok...~heeeeee

Jumaat, 20 Julai 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize

bismillah...assalamualaikum..hyepp!!!

hehee..meh JOIN...hhee
alhamdulillahhh, masih bole bergerakk...

 
done follow sume bnde..like jugk............NONA PILIH...::::)
NO 1. Kamera Lomo with film worth RM50++ 
 
so.............., nk tag to ::

=.= sis nanakimie
=.= adik mujahidah
=.= sape2 blogger yg dtg..keh3...
tarikh tutup: 12 Ogos 2012

Giveaway Ramadhan Cik Jajika

assalamualaikum, hye...hehee..
alhamdulillah..bernafas..hheee...nih second GA ..setelah lama x joiin..bukn hapo, bz expo kan...
okeh,nnti i update..hehe..gedix2..!!

meh tgk..dan JOIN jummm!!! (klik gmbo bwh nii pong boleyy..)


 
 
aloloa...uniiknye tuliisan..mcm utusan diraje kan..hehe..okeyy,klu dpt, memg MURAH REZEKI SEMPENA RAMADAN lahh kn..
klu x..tkpe, try n try..
 

Giveaway Ramadhan Cik Jajika 9 Julai 2012 - 27 Julai 2012

 
 
notahatii: nak PUASA KAT RUMAH LAAAHHH...ishhhhhhh!!
ya ALLAH, KAU MENGETAHUI..SEGALA RINDU YG TERBUKU iniii...whoaaa..so0oobsszz2!!!