Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 11 Disember 2011

3rd Giveaway By Yana

as salam.haiiiiiipp!!
now..jom join nihh..tekakk dh la mkiin sakitt ni..adoii..~

jom tagg  jaapp.aku cubit kpd::
MISZ H
shahera
eqin
sis nana

 
erkkk HURRY TAW!!

TARIKH TAMAT CONTEST?
20/12/2011
 
AKU HARAP INCIK RNDOM PILIH AKU..kalau tk..melepaslaahh nk dpt hadiiah2 tu...wa5~
HADIAH?
HANDBAG/MARY KAY PRODUK/SHAWLS/TOPUP

See? ade 4 jenis hadiah dekat atas tu kan..Yana akan pilih hanya 3 pemenang sahaja based on random ye..why not korang cuba join Giveaway ni..kot-kot tuah korang gedebak gedebuk jatuh dekat Giveaway Yana kali ni..huehuehue..jika mendapat sambutan hangat hot hot..maka hadiah akan bertambah lagi oke...kat sini Yana nak ucap mekasheh amat-amat dekat pihak sponsor hadiah sebab bermurah hati sesangat nak sponsor hadiah untuk Giveaway kali ni..wehuuu


erkk..pnjg leborr kn3..so...JOIN la yerr..!!

KELIK BANNER...tak pong..tolong LIKE kn fb cik kak sweet nihh jum ~

LIKE link ini dulu...


then..

LIKE gambar Yana


 
haaa.cute rite...sweet meyhh...emm...mak ckp..kalauu tolong owg hari nihh..nnti2..owg tolong kite pulk..kn45^??!!
so...PLEASE laahh LIKE n JOIN inii GA wooooo~~
^____^

notahati: GDLUCK! GANBATTE

Tiada ulasan: