Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Jumaat, 15 Julai 2011

GA LIKE THIS PICCA

assalam..
dan haaii...
salam sejahteraa....jom joiin naak takk??!!..tengok dulu niih..

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??). 
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ


 
 
KLIKK LAJU2 TAW...huhu~
if tak nak joiin kaan...juz tolong je vote...
huhu..ini....:
 

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Ellismelia Mohamad"

Then kuar Gambar macam kat banner di atas tu  la... then "LIKE" erkk!!!..
Gambar deqlis dekat Genting di area Dinasour heheh!!!
Vote ni sampai 31st July tau..
haaa..done..gi dulu....nk setel kt sidebar bhgian SESSI JOIN CONTEST lakk

3 ulasan:

deqlis berkata...

thanks join..

baby berkata...

okie..dear..most wc..
hehee..selagi mase ade..huhu

baby berkata...

okie..dear..most wc..
hehee..selagi mase ade..huhu