Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 19 Julai 2011

Diari Comel Saya First Give Away

assalamualaikum!!
haaii..h0iii...heeiiii...
hahaa..giloss sudaahh aku...
erm...hari ni aku joiin ini...sape mao..sila-
laah KLIK BANNER okiess


apepasal laah aku nk joiin sdgkaan hadiiah dirahasiakan...special lettew...!!

bcoz...byk unsur2 piink di banner nyer ...miahahaaa...
sebab tuh jep??..eh dak haiih...sebab aku ni mmg pyokong bloger2 sumerr....
yg buat contets or GA lg aku sokongg..hohohhh
hadiiah dpt kew tak kew...aku reda...(yekew??!!)

heheeehh...okie done..!!
syarat2 nye pun leh tahan easy to do...meh aku bg tgk syarat2..ne tau ade yg terhingiin jugaakkk JOIN SEKAKI..hadiiah share same2 taw..!!kui3~

Syarat-syarat :
1. Copy and paste je gambar kat atas ni and buat satu entri pasal give away ni..
2. Kalau nk tag kawan, boleh tag. Tak nak tag, tak ape (^__^)
3.  Tinggalkan link korang kat ruang komen yer :)

Closing Date : 24 July 2011

erkk...nk tuliis pe lg??...neyh3...cukupplaahh..aku ase byk lg GA aku nk j0iin...byk lg blogger yg aku nk supportt...huhu..so stop here k...cepat2..lelaju KLIK BANNER yerr..ta paham..jgn 
tnye aku...pi usha blog beliau si pngnjur...and tnye laah byk2 k


Tiada ulasan: