Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Sabtu, 25 Jun 2011

Contest : Banner/Header saya cantik

KLIK BANNER
assalamualaikum!!!
hye3~ hellow2~para readers!! (klu ade)
alhamdulillah..hidup lg aku di duniia ini..erm3...
nmpk banner kt atss niih?! uniik rite?


okayh..aku pun tertariik bile tgk ade contest ini..
haa..sebelum paperr...
bek aku msukkan pic HEADER aku..coz lau bannerr..,rase2nye aku nk puliihkan semulaa laahh..
ngeyh3~


haaa..cute? cun?..suke hatiilah ape owg nk ckp..
ini header aku punyer..suke hatii la..huhu..BAJET seyyh

okay..
ape yg pentiing di sini..i would like to say..==

===HEADER SAYA CANTIK !!!===

kenapa pulak cntiik?
erm..nak aku bocor citer sebaliik header?..salu cite sebaliik kewujudan blog kaan..harii niih pasal HEADER...
wo0o..teruja tol aku nk pecah rhsiia nih..
===============================================================

POM3!!! PAK KOPAKKOPAK2!!!
KOMPANG sikiit babes!!

buat poiint laa..senang bace..aku pun tak peniing nk hadapp entrii nihh kang:==
  • blog aku wujud pd thun 2011...bulan?? cariik sndiiri la ok!
  •  
  • blog aku dan header2nye skali adalah berkonsepkan LIFE WITH LOVE iaitu kasih syg seperti seseorg yg melihaat bayi atau baby..
  •  
  • owg penah tnye: npe tak pakai header yg bile dilihat mcm tgk parents or kekasihh hati?!====so aku akn jawab...: baby tuh bile dipndg...sgtlaah sucii..semua manusia termsuk parents or kekasih gelap tuh..kan wajib plus memang melalui zaman bayi..zaman 'wrna putiih' sebelum mnjadiik manusia yg bercorak2 lagi berwrne wrnii..
  •  
  • header asal jugak piic baby taw!..ni header kedua lepas aku dh editt..mcm tak moh tukarr plaak~

  • header  niih bukn sekadar cun tp jugak cute coz baby..and ade unsur2 piink di situ...haaa? sape ta suke piink?meh aku bg cubiit jaap...bnci piink jgn..ta suke tuh..boleh tahan lg laa..(geram jugk sbnrnye).
  •  
  • ade owg ckp : bukan cun..cute je...so meh aku bg jwpn jelas lg..nampak bunga kt tepi2 tuh x? yg jdiik border tuwh..?? erm..itu mlmbangkan kecntiikan..bunga bukn je mlmbangkan aku jiiwang..tp melambangkan aku sukakan kecantiikan..sape yg tak suke kcntiikan?..ckp kt aku..so..the header is beautiful!! cun+ canntiik okay~ bhse arab: jamilatun..bhs kedah: MOLeK....hahaa..hameek ko!
  •  
  • ade satu benda...header niih aku buat tengah2 malam..2 harii buat..tp tak sesuai dgn nalurii hati aku..so..mlm2 buta tuh aku nk siapkan jugaak..yelaa..rase tak sedaap je slagi tak siiap..so..,aku edit2..dn aku tak moh serabut2 sgt..sekadar jelas dan menariik tangkai jntungku.., akhirnye, terletaklah header ini di dlm blog aku yg sempoi2+ ayu2 gituuh deyhh~==
  •  
  • kenapa agknye piic baby nih yg aku amek??asal tak pki muke baby laiin?!===da answer is...: baby tuh pakai headphone..ha nmpk?..tak nmpk baik pi cek mate skrg..aku niih suke pakai headphone bile study..nk dgr walkman kan..selain itu..,aku mahu 'mendengar tanpa suara' luahan2 dan share pape pasl kehidupan di duniia ini..

  •  header aku niih aku edit  sebaaik mungkiin taw!! letak cahaya@ blink2 menandakan impiian aku yg tinggi nk tgk sumer org hidup dgn kasih sayang  yg penuh murnii...ececeeyyhh
  •  
  • ade terselit piic aku di situh..tgk laa baek2 ye...hehe..mknenyer..header tuh aku punyerr dan hak mutlaak saye okayh!! beranii nk ciiplaak?! hanya TUHAN yg membalas nnti..huhu..~
  •  
  • dialogg? hahaa..dialog tuh i rajiin i tukaar..memaang i suke letak dialog2...keh6..rase cm unik2 gituh..
  •  
  • last sekaliih..,aku rase sampai situ je..aku nk tutup entri ini dgn serangkap pantun..: bce ikut nada pliiszz~
makan nasi bersama ulam raja..,
semoga bahagiia membaca..

p/s: saling bermaafan itu muliia!!


Tiada ulasan: