Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 4 Jun 2011

Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini :D Read more: Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini :D ~ Aerol Hafiezi http://aerol-rianbow.blogspot.com/2011/06/aerol-buat-contest-semudah-123siapa-nak.html#ixzz1ODykGKTf

Assalamualakum,salam sejahtera dan salam 1malaysia. .Ini adalah contest pertama dari aerol,memandangkan ramai rakan seblogger aerol yang dah banyak buat contest-contest untuk reader mereka,maka dengan hati terbuka, aerol pun nak buat satu contest untuk korang :D ..


Okeyh,cara nak join contest aerol ni mudah sahaja syarat-syarat  dia,


: follow blog aerol ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa *sob3 sedeyh jew ni hehehhe



: tag lr beberapa rakan,1orang pun sudah cukup dah,yang penting orang yang korang tag tu active dalam blog :D.

:pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.


:kalau dah buat entry tentang contest ni,jangan lupa tinggalkan link contest tu dikotak komen ini yea..


:salin semua entry aerol ini dan paste pada new posting korang,dan letak tajuk "Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini" :D,so dengan macam ni,korang tak perlulah bersusah payah  menaip-naip untuk contest ni,dah nama pun contest semudah 123 .cuma korang perlu tag beberapa rakan blogger korang jew, macam syarat-syarat yang diatas tadi jew^^..hehehe




Cuma ada 3 kedudukan pemenang sahaja ^^ .
.nombor satu top up rm10..
.nombor 2 dan 3 top up rm5 ..
 .tarikh tutup contest ni adalah 8/6/2011 tepat pada pukul 12mlm..
 (cara pemilihan pemenang adalah secara rambang,iaitu,aerol akan memilih nombor keberapa korang join contest ni dikotak komen,sebab itu lah aerol ada suruh letakkan link entry contest korang di kotak komen aerol untuk mendapatkan nombor bertuah,mana tau kan,dengan memfollow dan copy paste contest ni korang dah dapat top up free heheheh...)


:selain itu,aerol akan m'review 5blog terpilih

(hadiah contest tak ada lr semewah mana pun,apa-apa pun ini adalah contest pertama aerol,baru belajar lagi ni,mana tau kejap lagi dah pro aerol wat lah contest yang menang rumah banglo atau kereta ferrari pula yea :p haha )


 p/s: tag rakan anda

nona nk tag :
 
hehe...k daaa

1 ulasan:

Aerol Hafiezi berkata...

aerol datang check ketas jawapan :P